ΕΚΝ: Η ανακοίνωση για τη συναυλία του Δημήτρη Μπάση στο Ναύπλιο που αναβλήθηκε

Ανακοίνωση εξέδωσε το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίας-Ερμιονίδας για την συναυλία του Δημήτρη Μπάση που θα γινόταν το Σάββατο 23 Ιουλίου στο Ναύπλιο και τελικά αναβλήθηκε.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση από το ΕΚΝ έχει ως εξής:

Όλοι οι συμπολίτες μας έχουν ασφαλώς ενημερωθεί πλέον, για το μεγάλο τεχνικό πρόβλημα που ανέκυψε κατά την διάρκεια της «πρόβας», προκειμένου να διενεργηθεί η μεγάλη συναυλία με τον Δημήτρη Μπάση, που είχε προγραμματισθεί για τις 23 Ιουλίου ημέρα Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο Ναυπλίου.

Το τεχνικό πρόβλημα που ανέκυψε, ανακοινώθηκε από την εταιρεία ζητώντας συγχρόνως συγγνώμη από τους συμπολίτες μας για την αδυναμία διεξαγωγής της συναυλίας.

Λυπούμεθα που οι πολίτες της περιοχής μας ταλαιπωρήθηκαν από το αναπάντεχο αυτό τεχνικό πρόβλημα της εταιρείας που δημιουργήθηκε την τελευταία στιγμή και καλεί όλους τους κατοίκους της περιοχής μας να συμμετάσχουν στην συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Αυγούστου ημέρα Κυριακή και ώρα 9.00μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Ναυπλίου.

Ιδιαιτέρως καλεί τους συμπολίτες μας που είχαν προμηθευτεί εγκαίρως τα εισιτήρια για την ματαιωθείσα τελικώς συναυλία, και τα οποία ισχύουν κανονικά που για λόγους ανωτέρας βίας δεν πραγματοποιήθηκε.

Ελπίζουμε ότι το πολιτιστικό αυτό γεγονός θα υλοποιηθεί χωρίς προβλήματα και θα απολαύσουμε όλοι τον εξαιρετικό τραγουδιστή Δημήτρη Μπάση, ο οποίος όπως μας υποσχέθηκε και δημόσια με ανακοίνωση του θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να μας αποζημιώσει αναλόγως.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Δημήτρη Μπάση.

«Σεβόμενος όλους εσάς που με ακολουθείτε σε κάθε μου καλλιτεχνικό βήμα, πήραμε την απόφαση με τους συνεργάτες μου να αναβάλλουμε τη σημερινή μας συναυλία στο Ναύπλιο λόγω σοβαρού τεχνικού προβλήματος.
Δυστυχώς, δεν κατέστη δυνατή η άμεση επίλυσή του, γεγονός που θα είχε άμεση επίπτωση στο άρτιο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα της συναυλίας μας.
Είμαστε σε συνεννόηση για την εύρεση νέας ημερομηνίας, για να απολαύσουμε από κοινού και με τις σωστές συνθήκες τη συναυλία.
Εις το επανιδείν!»

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Η Νέα Επίδαυρος γιορτάζει τον Άγιο Μάρτυρα Λεωνίδη παρουσία του Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκταρίου

Με την πρέπουσα εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια και τη συμμετοχή πλήθους πιστών, η Νέα Επίδαυρος ετοιμάζεται να τιμήσει τη μνήμη του προστάτη της, Αγίου Μάρτυρα Λεωνίδη. Οι εορταστικές

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το βραβείο «Ευρωπαϊκές Πρωτεύουσες Τουρισμού» 2027

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δρομολόγησε τη διαδικασία για το βραβείο «Ευρωπαϊκές Πρωτεύουσες Τουρισμού» για το έτος 2027. Τουριστικοί προορισμοί από ολόκληρη την Ευρώπη καλούνται

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Πρωτοβουλία Γεωργόπουλου: Εξασφάλισε κτήριο για την λειτουργία ιατρείου στο Κρανίδι-Μέριμνα για Πορτοχέλι και Ερμιόνη

Συνεπής στις δεσμεύσεις του για την εξυπηρέτηση των κατοίκων στον τομέα της υγείας, ο Δήμος Ερμιονίδας ενεργοποιεί ένα δίκτυο  υγειονομικών δομών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »