Δημόσια Διαβούλευση για την Στρατηγική των ΟΧΕ των Δήμων Επιδαύρου, Ερμιονίδας, Ναυπλιέων

Οι Δήμοι Επιδαύρου, Ερμιονίδας και Ναυπλιέων συνεργάζονται από κοινού για τη διαμόρφωση μιας Ολοκληρωμένης στρατηγικής για την ανθεκτικότητα της περιοχής, τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή με ενεργό συμμετοχή των πολιτών.

Η «Ολοκληρωμένη Χωρική Παρέμβαση» (ΟΚΕ) αποτελεί χρηματοδοτικό και προγραμματικό εργαλείο υλοποίησης συνεκτικών αναπτυξιακών σχεδίων στο πλαίσιο του Περιφερειακού Προγράμματος «Πελοπόννησος» 2021-2027.

Η Περιοχή Παρέμβασης σύμφωνα με το εγκεκριμένο Πρόγραμμα Πελοπόννησος 2021-2027 περιλαμβάνει τους Δήμους Επιδαύρου, Ερμιονίδας και Ναυπλιέων (εκτός του αστικού ιστού).

Στο πλαίσιο της Δημόσιας Διαβούλευσης για τη διαμόρφωση της Στρατηγικής της Ο.Χ.Ε. ΔΗ ΜΩΝ Επιδαύρου, Ερμιονίδας & Ναυπλίου σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην Ημερίδα Διαβούλευσης που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12/02/2024, 18.30μμ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δημοτικού κτιρίου «Μουσείου Ελιάς » επί της Λεωφ. Ασκληπιού στο Λυγουριό.

Με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

“Ανάπλι… σεργιάνι ο νους στις γειτονιές”: Μια ομαδική έκδοση αγάπης και μνήμης παρουσιάζεται στο Βουλευτικό

Οι γειτονιές του Ναυπλίου “ζωντανεύουν” μέσα από τις σελίδες μιας ιδιαίτερης εκδοτικής προσπάθειας, που ενώνει τη νοσταλγία με την προσφορά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: 2ο & 3ο Εργαστήριο Φωτογραφίας στο Μουσείο Παιδικής Ηλικίας του Ιδρύματος Βασίλη Παπαντωνίου

Με την καθοδήγηση της αγαπημένης μας διακεκριμένης φωτογράφου Υπατίας Κορνάρου, συνεχίζουμε το φωτογραφικό μας ταξίδι με δύο ακόμα δημιουργικά εργαστήρια γεμάτα φαντασία, παιχνίδι και… πολλά κλικ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »