Γιώργος Γαβρήλος : Άφησαν τη νοσηλευτική μονάδα Άργους χωρίς ακτινολόγους

Από το Πολιτικό Γραφείο του υπ. βουλευτή Αργολίδας, ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Γιώργου Γαβρήλου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Με δήλωσή του, ο υπ. Βουλευτής Αργολίδας, ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Γιώργος Γαβρήλος, αναφέρεται στο μεγάλο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στη νοσηλευτική μονάδα Άργους με την έλλειψη ακτινολόγων, αφού ένας εκ τω τριών γιατρών από 7 Μαρτίου 2023 έχει μετακινηθεί στο νοσοκομείο Τρίπολης και ο δεύτερος εξ αυτών βρίσκεται με άδεια ασθενείας.
Το πρόβλημα είναι πλέον μεγάλο, αφού η νοσηλευτική μονάδα Άργους και το ακτινολογικό τμήμα του αναβάλλουν προγραμματισμένα ραντεβού και χάνονται εφημερίες λόγω έλλειψης γιατρών.
Άμεσα, η 6η ΥΠΕ θα πρέπει να ανακαλέσει τη μετακίνηση του ιατρού από το νοσοκομείο Τρίπολης και να μεριμνήσει για επαρκή παροχή υπηρεσιών ακτινολογικών διαγνώσεων της νοσηλευτικής μονάδας Άργους. Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη να σταματήσει να παίζει μικροκομματικά παιχνίδια εις βάρος του αργολικού λαού.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Αναστασία Αργυροπούλου για Αρχαιολογικό Μουσείο Άργους: «Σπουδαία ημέρα και νέα εποχή για τον πολιτισμό μας»

Η Αντιδήμαρχος Διοίκησης Δήμου Άργους-Μυκηνών, Αναστασία Αργυροπούλου, χαιρετίζει την επαναλειτουργία του ιστορικού μουσείου μετά από 12 χρόνια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους-Μυκηνών για εκλογή νέου Προεδρείου και Δημοτικής Επιτροπής

Σε ειδική, δημόσια, δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Άργους-Μυκηνών καλεί τα μέλη ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντώνιος Βαρδάκας. Η συνεδρίαση που αφορά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ενεργοποιεί πρόγραμμα 7 εκατ. ευρώ για την αντιμετώπιση κατολισθήσεων

Νέα χρηματοδοτική πρόσκληση, συνολικού προϋπολογισμού 7 εκατ. ευρώ, για την υλοποίηση έργων προστασίας από κατολισθήσεις ενεργοποιεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο πλαίσιο του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »