Γιάννης Μανιάτης: “Περήφανος για την υλοποίηση του EuroAsia”

Ο καθ. Γιάννης Μανιάτης και πρ. Yπουργός, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Περήφανος για την έναρξη των έργων του EuroAsia Interconnector. Το πρώτο ηλεκτρικό καλώδιο που ενώνει Ασία με Ευρώπη, Ισραήλ – Κύπρο – Ελλάδα.

Ένα σπουδαίο πατριωτικό, γεωπολιτικό έργο. Ένα έργο που το 2013, πριν 9 χρόνια, το οραματιστήκαμε, το σχεδιάσαμε και το εντάξαμε για χρηματοδότηση στα χρηματοδοτούμενα ευρωπαϊκά προγράμματα PCIs και στις ελληνικές Στρατηγικές Επενδύσεις.

Θερμά συγχαρητήρια στην «ψυχή» του έργου, το φίλο, Διευθύνοντα Σύμβουλο Νάσο Κτωρίδη, που ξεπέρασε όλες τις δυσκολίες και κατάφερε να εξασφαλίσει ευρωπαϊκή χρηματοδότηση €657εκατ, τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή χρηματοδότηση ανάλογου έργου. Τον άνθρωπο που κατάφερε να άρει τον ενεργειακό αποκλεισμό της Κύπρου.

Ευχαριστούμε θερμά το Νάσο, καθώς και το Ίδρυμα Κτωρίδη, για τη χορήγηση δυο υποτροφιών στους φοιτητές του Μεταπτυχιακού μας Προγράμματος «Κλιματική Κρίση και Τεχνολογιες Πληροφορικής κι Επικοινωνιών».

Σήμερα, στο μέσο της ενεργειακής καταιγίδας, τέτοιες οραματικές επιλογές διαμορφώνουν τις νέες εθνικές ευκαιρίες γεωπολιτικής αναβάθμισης τόσο της Κύπρου, όσο και της Ελλάδας».

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Υποβολή voucher για την εγγραφή βρεφών και νηπίων στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Ναυπλιέων

Ο Δήμος Ναυπλιέων ενημερώνει, τους νόμιμους κηδεμόνες βρεφών και νηπίων που έλαβαν voucher ότι μπορούν να το καταθέσουν στα γραφεία της Διεύθυνσης, επί της οδού Ηρακλέους 6, προκειμένου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Μήνυμα μηδενικής ανοχής από το ΕΚΑΒ Αργολίδας: «Αδιανόητο να δεχόμαστε βία την ώρα που σώζουμε ζωές»

«Η σημερινή αναβολή της διαδικασίας για δικονομικούς λόγους δεν αλλάζει την ουσία του μηνύματος που θέλουμε να στείλουμε προς κάθε κατεύθυνση. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ βρίσκονται

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: Περίεργη απάντηση – παρέμβαση στήριξης της δημοτικής αρχής από τους εκδότες βιβλίων και μαθήματα δημοσιογραφίας !!!

Είναι αυτό που λένε: «Εσένα τώρα ποιος σου μίλησε και πήρες θέση;». Αυτό το ερώτημα μάλλον ταιριάζει απόλυτα στους διοργανωτές της Έκθεσης Βιβλίου στο Ναύπλιο, οι οποίοι, εκτός από βιβλία,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »