Βραβεύτηκε μαθήτρια του Δημοτικού Σχολείου Κιβερίου σε Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό

Το Δημοτικό Σχολείο Κιβερίου συμμετείχε στον πρώτο Πανελλήνιο Μαθητικό και Νεανικό Διαγωνισμό Δημιουργικής Γραφής ,σλόγκαν και αφίσας , FairLife L.C.C. , για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου με τίτλο «Η ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΝΟ,ΧΩΡΙΣ ΑΤΜΙΣΜΑ»

Το έργο ζωγραφικής της μαθήτριας του σχολείου μας , Ανθής Νάτση , απέσπασε το δεύτερο βραβείο μεταξύ των 140 Δημοτικών Σχολείων που συμμετείχαν.

Οι εκπαιδευτικοί, η Διευθύντρια του Σχολείου και η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας , απευθύνουμε Θερμά Συγχαρητήρια στη μαθήτρια μας και σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό και ευχόμαστε ολόψυχα να ακολουθήσουν πολλές ανάλογες διακρίσεις στο μέλλον.

Η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Κιβερίου , Μαριάννα Μπισμπίκη

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Πελοποννήσου ζητά επανεξέταση των ΚΑΔ που αφαιρέθηκαν από τη Δράση «Παράγουμε στην Ελλάδα»

Επιστολή στον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών, Νικόλαο Παπαθανάση, με θέμα «Επανεξέταση προσθήκης των ΚΑΔ που αφαιρέθηκαν από τη Δράση “Παράγουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας παρουσιάζει την ποιητική συλλογή του Νίκου Φωτιάδη “Ταξίδι στο χώρο και το χρόνο”

Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας, συνεχίζει τον κύκλο παρουσιάσεων-διαλέξεων «Πνευματικές Συναντήσεις στην Ερμιονίδα: Συνομιλώντας με Προσωπικότητες – Κείμενα – Συγγραφείς», στην έδρα του,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΔΟΛΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ: ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΦΥΠΕΚΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΣΟΒΑΡΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΠΑΝΙΔΑ

Ενενήντα πέντε δηλητηριασμένα δολώματα και έναν νεκρό σκύλο εντόπισαν σε κοινή επιχείρηση οι Ειδικές Μονάδες Ανίχνευσης Δηλητηριασμένων Δολωμάτων (ΕΜΑΔΔ) του Κυνηγετικού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »