prooptiki@msn.com

Αρναούτογλου: «Φθινοπωρινή έφοδος» με πολύ νερό το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος (βίντεο)

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος πλησιάζει αλλά η Ελλάδα έχει μπει από χθες σε μια τροχιά αστάθειας του καιρού η οποία θα ενταθεί τις επόμενες ημέρες. Μάλιστα, ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποίησε για επιδείνωση του καιρού την Παρασκευή με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, ιδιαίτερα στην Κεντρική, Δυτική και Βόρεια Ελλάδα.

Tο Σάββατο θα πνέουν ισχυροί βοριάδες σε όλα τα πελάγη και τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες τα φαινόμενα θα κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους σχεδόν σε όλη τη χώρα, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση.

Την Κυριακή τα φαινόμενα θα κοπάσουν κάπως, ωστόσο θα υπάρχει δροσιά και ορισμένα φαινόμενα θα είναι έντονα και πάλι σε αρκετές περιοχές της χώρες, κάτι που δεν θα αλλάξει ούτε και τη Δευτέρα.

Ο γνωστός μετεωρολόγος με ανάρτησή του στο Facebook έκανε λόγο για «φθινοπωρινή έφοδο» και πιθανότητα για πολύ νερό κατά τόπους.

Αναλυτικά, η ανάρτηση:
Στο προσκήνιο ισχυρές μπόρες -καταιγίδες σε αρκετές κυρίως κεντρικές και βόρειες ηπειρωτικές περιοχές το επόμενο 48ωρο!
Φθινοπωρινή “έφοδος” την Παρασκευή κυρίως στα κεντρικά και βόρεια με πιθανότητα για “πολύ νερό” κατά τόπους!
Σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία αρκετές ηπειρωτικές περιοχές δείχνουν να μπαίνουν σε μια τροχιά καθημερινών, και σε τοπικό επίπεδο, δυνητικά ισχυρών βροχών ή καταιγίδων, φαινόμενα που κατά τη διάρκεια μάλιστα της Παρασκευής θα ενταθούν και σε αρκετές περιοχές της δυτικής, κεντρικής και κυρίως της βόρειας Ελλάδας, έτσι ώστε δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν και αρκετά προβλήματα!!!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Επιμορφωτικά σεμινάρια Τεχνικού Ασφαλείας και Υγιεινής Τροφίμων από τον Εμπορικό Σύλλογο Ναυπλίου

Ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου, ενημερώνει ότι συλλέγει αιτήσεις για τη πραγματοποίηση των σεμιναρίων επιμόρφωσης εργοδοτών και εργαζομένων για θέματα άσκησης καθηκόντων Τεχνικών Ασφαλείας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Αναβάλλεται η εκδήλωση με θέμα «Πτυχές απ΄την Συνταγματική Ιστορία του Αγώνα» στο Δαναό

Λόγω εκτάκτου οικογενειακού προβλήματος υγείας του ομιλητή κ. Ιωάννη Ε. Καστανά, η προγραμματισμένη στον Σύλλογό μας για την Κυριακή 24 Μαρτίου εκδήλωση/ομιλία του , με

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Λαϊκή Συσπείρωση: “Θετικό βήμα η αρνητική γνωμοδότηση επί της ΜΠΕ της μονάδας βιοαερίου στη ΒΙΠΕ Τρίπολης”

Σχόλιο Λαϊκής Συσπείρωσης Πελοποννήσου για την απόφαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Χωροταξίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τη μονάδα βιοαερίου στη ΒΙΠΕ Τρίπολης «Είναι θετικό βήμα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »