prooptiki@msn.com

Αναβάθμισε την κακοκαιρία σε κατηγορία 4 το meteo-Στο επίκεντρο η Πελοπόννησος-Ο χάρτης με τις περιοχές που χτυπά

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, την Παρασκευή 14/10 η κακοκαιρία ενισχύεται σε σχέση με τις αρχικές εκτιμήσεις και φτάνει την κατηγορία επεισοδίου βροχόπτωσης 4.
Για το υπόλοιπο της Παρασκευή 14/10 βροχές αναμένονται στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά, εξαιρουμένης της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης και από το μεσημέρι στα νησιά του Αιγαίου και ενδεχομένως στην Κρήτη.
Καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως στο Ιόνιο, και στα δυτικά και νότια ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα στο Ιόνιο, στη Δυτική Στερεά και στην Πελοπόννησο θα είναι κατά τόπους ισχυρά και υπάρχει πιθανότητα χαλαζοπτώσεων.
Από τη νύχτα της Παρασκευής 14/10 προς Σάββατο 15/10 βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στη Θεσσαλία, στη Στερεά, στην Πελοπόννησο, στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο και στην Κρήτη με τα ισχυρότερα φαινόμενα να αναμένονται στην Εύβοια και στην Κρήτη.
Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από το απόγευμα του Σαββάτου 15/10 με εξαίρεση την Κρήτη όπου οι θα συνεχίσουν να εκδηλώνονται σημαντικές βροχοπτώσεις. Στον σχετικό χάρτη παρουσιάζεται ο υετός που αναμένεται έως το βράδυ του Σαββάτου 15/10 καθώς και οι περιοχές των ισχυρότερων φαινομένων.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Eurobank: Απασχόληση και πολλές ώρες εργασίας στηρίζουν την ανάπτυξη – Βουλιάζει η παραγωγικότητα

Η αύξηση της απασχόλησης και οι πολλές ώρες εργασίας ανά εργαζόμενο στήριξαν την ανάπτυξη το 2023, καθώς η παραγωγικότητα της εργασίας παραμένει βυθισμένη σε επίπεδα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Νέα Δημοκρατία : ανακοίνωσε τους πρώτους 28 υποψήφιους Ευρωβουλευτές

Η Νέα Δημοκρατία ανακοινώνει τα 28 πρώτα ονόματα υποψηφίων για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου: Μιχάλης Αγγελόπουλος, Δικηγόρος, Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου ΚΕΔΕ, πρώην Δήμαρχος Σάμου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

1821: H Καλαμάτα γίνεται η πρώτη ελληνική πόλη που απελευθερώνεται από τους Τούρκους

1821: H Καλαμάτα γίνεται η πρώτη ελληνική πόλη που απελευθερώνεται από τους Τούρκους. Οι Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, Νικηταράς, Πετρόμπεης Μαυρομιχάλης, Παπαφλέσσας και άλλοι εισέρχονται ως απελευθερωτές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Αναβάλλεται η εκδήλωση με θέμα «Πτυχές απ΄την Συνταγματική Ιστορία του Αγώνα» στο Δαναό

Λόγω εκτάκτου οικογενειακού προβλήματος υγείας του ομιλητή κ. Ιωάννη Ε. Καστανά, η προγραμματισμένη στον Σύλλογό μας για την Κυριακή 24 Μαρτίου εκδήλωση/ομιλία του , με

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

ΕΦΚΑ: Παρατείνεται η καταβολή ασφαλιστικών εισφορών και δόσεων ρυθμίσεων

Παράταση της προθεσμίας καταβολής ασφαλιστικών εισφορών και δόσεων ρυθμίσεων, ανακοίνωσε ο Εθνικός Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ). Ειδικότερα, λόγω των ειδικών αργιών διατραπεζικών συναλλαγών έτους 2024

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »