Αδιανόητο: Γερανοφόρο όχημα γκρέμισε την πύλη του Νοσοκομείου Χανίων (βίντεο)

Γκρεμίστηκε λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Τρίτης η πύλη του νοσοκομείου Χανίων από διερχόμενο γερανοφόρο φορτηγό. Το όχημα που εκτελούσε έργα ΔΕΔΔΗΕ και φαίνεται ότι μετέφερε ξύλινους στύλους ηλεκτροδότησης έριξε την οροφή της πύλης, καθώς το ύψος των στύλων ήταν μεγαλύτερο από εκείνο της οροφής και προέκυψε σύγκρουση.

Άλλες πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι ενδέχεται το όχημα να είχε σηκωμένο τον γερανό.
Δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί. Για κάποιες ώρες η βόρεια πύλη του νοσοκομείου, δηλαδή η κεντρική είσοδος ήταν κλειστή. Είχε ανοίξει η νότια πύλη, η οποία βρίσκεται στην πίσω πλευρά του νοσοκομείου και η κίνηση των οχημάτων διεξαγόταν μόνο από εκείνο το σημείο.

Ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Μπέας, δήλωσε πως το όχημα δεν είχε άδεια εισόδου στον χώρο του νοσοκομείου και πως εκτελούσε εργασίες για ιδιωτικό δίκτυο. “Πήρε στην κυριολεξία παραμάζωμα το στέγαστρο. Η αποκατάσταση πρέπει να ολοκληρωθεί πάση θυσία σήμερα, να κατεβάσουν πλήρως το στέγαστρο και να μπει στο πλάι και θα έρθει γερανός γι’ αυτόν τον σκοπό.”

Πηγή: zarpanews.gr

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Δήμος Άργους – Μυκηνών: Mοναδική βιωματική εμπειρία για παιδιά στον ιστορικό χώρο της Πυραμίδας Ελληνικού

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 19 Απριλίου, η εκδήλωση με τίτλο «Στα ίχνη της “Πυραμίδας”: Ένα ταξίδι στο Χρόνο και την Παράδοση»,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Από την πλήρη ετοιμότητα στην απόλυτη παρακμή: Πλήρης εγκατάλειψη της παιδικής χαράς Δρεπάνου με υπογραφή Ορφανού

Σφοδρή επίθεση εξαπολύει η δημοτική παράταξη “΄Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα”, κατά της δημοτικής αρχής του Δημήτρη Ορφανού, με αφορμή την εικόνα που

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »