Έφεση άσκησε η ΔΕΥΑΝ κατά της Πρωτόδικης απόφασης του δικαστηρίου.

Σε ανακοίνωση της ΔΕΥΑΝ αναφέρονται τα ακόλουθα :Σχετικά με την δικαστική διαφορά μεταξύ Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ. και Δ.Ε.Υ.Α.Ν. για το θέμα της οικονομικής δαπάνης της λειτουργίας του Βιολογικού Καθαρισμού, εξεδόθη από το Αρμόδιο Δικαστήριο η υποτιθέμενη τελεσίδικη απόφαση που υποχρεώνει τη Δ.Ε.Υ.Α.Ν. να καταβάλει το ποσό που αντιστοιχεί στα έξοδά της.
Όπως ήδη έχουμε τοποθετηθεί και με τις Προτάσεις μας στο Δικαστήριο αλλά και στο Διαδίκτυο, το σχετικό αυτό ποσό της οφειλής έχει ήδη καταβληθεί μέσω επιχορήγησης του κράτους (Πρόγραμμα «Αξία») και μάλιστα μετά από πρώτου βαθμού οικονομική εκκαθάριση έχει αποδειχθεί ότι, όχι μόνο δεν οφείλει η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. για τα έξοδα λειτουργίας της εγκατάστασης αλλά πρέπει να της επιστραφεί και ένα σημαντικό ποσό (800.000€), το οποίο θα «αναζητηθεί» .
Για τους ανωτέρω λόγους (και για πολλούς άλλους που αφορούν την πρόχειρη και μη θεσμοθετημένη διοίκηση της ΔΕΥΑΑΡΜ) η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. ήδη υπέβαλε έφεση επί της σχετικής απόφασης με την οποία θα ακυρωθεί (μαζί με άλλες σχετικές δικαστικές διαδικασίες) η αντίστοιχη απόφαση και «μπαίνουν στο ψυγείο» οι εκτός λογικής απαιτήσεις της Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ.
Εν κατακλείδι ας αναρωτηθούν οι Δημότες Άργους και Ναυπλίου αν και κατά πόσο οι δικαστικές αυτές διενέξεις που ξεκίνησε ο Δήμος Άργους Μυκηνών – Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ. ωφέλησαν και βελτίωσαν τη λειτουργία μιας εγκατάστασης που σχετίζεται άμεσα με το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Δήμος Άργους – Μυκηνών: Με μεγάλη επιτυχία η συναυλία της Μιρέλας Πάχου στους Μύλους

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Μύλων, η συναυλία της αγαπημένης ερμηνεύτριας και μουσικού Μιρέλας Πάχου, στο πλαίσιο των

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Λυγουριό: Παρουσίαση του βιβλίου «Εγώ… Μια Πέτρα» της Αναστασίας Ποθητού Σαρρή στο Μουσείο Κωτσιομύτη

Μια ξεχωριστή πολιτιστική βραδιά με επίκεντρο την ιστορία, τη φύση και τον άνθρωπο αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Αυγούστου 2026 στο Λυγουρίο. Στον φιλόξενο προαύλιο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ένταξη έργου 700.000 ευρώ για την Επ.Ο. Άργος – Πυργέλλα – Αγία Τριάδα – Αραχναίο από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στην ένταξη ενός ακόμη σημαντικού έργου για τη συντήρηση και τη βελτίωση του οδικού δικτύου της Αργολίδας προχωρά η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με απόφαση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Τριήμερο δράσεων στη Βόρεια Κυνουρία για την προστασία ιστορίας και περιβάλλοντος

Ο Όμιλος Μελέτης Ιστορίας, Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Παραλίου Άστρους «ΠΥΡΑΜΙΑ», σε συνεργασία με τη Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Νότιας Πελοποννήσου του ΟΦΥΠΕΚΑ,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »