Άργος: Μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης από την ΟΝΝΕΔ Αργολίδας με εθελοντική αιμοδοσία

Με ιδιαίτερη επιτυχία και υψηλή συμμετοχή ολοκληρώθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ Αργολίδας στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους, την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2026. Η δράση, η οποία κινητοποίησε δεκάδες νέους, ανέδειξε την κοινωνική ευαισθησία της τοπικής κοινωνίας.

Αναλυτικά, το δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που οργανώσαμε στο Γ.Ν. Άργους, στην οποία προσέφεραν νέοι και μεγάλοι από την Αργολίδα!

Στην εθελοντική αυτή πρωτοβουλία της Υπεύθυνης Εθελοντισμού και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γεωργία Τζαβάρα Georgia Tzavara και του προέδρου Δημήτρη Παπανικολάου, συμμετείχαν μέλη των ΔΗΜ.Τ.Ο. ΟΝΝΕΔ Άργους, Ναυπλίου και Ερμιονίδας, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Άργους Σταμάτης Σμυρναίος, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Ερμιονίδας Θάνος Μήτσας Thanos Mitsas, αλλά και πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας από τον ευρύτερο χώρο της Αργολίδας!

Ευχαριστούμε από καρδιάς κάθε έναν αιμοδότη ξεχωριστά, αλλά και ιδιαιτέρως το προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Άργους για τη διοργάνωση, στήριξη και διεξαγωγή της αιμοδοσίας!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Λουτράκι: Ταυτοποιήθηκε η σορός του 39χρονου Ουκρανού ποδοσφαιριστή Βιατσεσλάβ Σαρπάρ

Ταυτοποιήθηκε επίσημα μέσω εξέτασης βιολογικού υλικού (DNA) η σορός του 39χρονου Ουκρανού πρώην ποδοσφαιριστή Βιατσεσλάβ Σαρπάρ (Vyacheslav Sharpar), η οποία είχε εντοπιστεί στη θαλάσσια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Αναστασία Αργυροπούλου: «Η παράδοση δεν κοιτάζει μόνο πίσω. Ξέρει και να κοιτάζει μπροστά»

Στη διαχρονική αξία της παράδοσης και στη δυναμική της να καθοδηγεί το μέλλον αναφέρθηκε η Αντιδήμαρχος Διοίκησης του Δήμου Άργους – Μυκηνών, Αναστασία Αργυροπούλου, με αφορμή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Εμπορικός Σύλλογος Άργους: Αντίστροφη μέτρηση για τις θερινές εκπτώσεις του 2026

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη των τακτικών θερινών εκπτώσεων του 2026, οι οποίες ξεκινούν την ερχόμενη Δευτέρα 13 Ιουλίου και θα διαρκέσουν έως και τη Δευτέρα 31 Αυγούστου,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »