Πέθανε ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Γιώργης Μασσαβέτας

Πέθανε σε ηλικία 78 ετών, ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Γιώργης Μασσαβέτας. Το τελευταίο διάστημα, ο δημοσιογράφος έδινε μάχη με τον καρκίνο.
Κατά τη διάρκεια του επαγγελματικού βίου του, υπήρξε πολιτικός συντάκτης, αρθρογράφος και αρχισυντάκτης σε πολλές εφημερίδες.
Άφησε το στίγμα του στην Ελευθεροτυπία ενώ ξεχώρισε και για τα χρονογραφήματά του.
Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του ανακοίνωσε ο γιος του, Αλέξανδρος, σε ανάρτησή του στο Facebook.

Η ανάρτηση

«Αισθάνομαι την ανάγκη να σας πω γιατί δεν απαντώ στις κλήσεις και τα μηνύματά σας, αλλά και γιατί η τελευταία δημοσίευσή μου ήταν στις 16 του μηνός».Έτσι θα έλεγε ο Γιώργης, αν ήταν εδώ και έγραφε ο ίδιος την ανάρτηση αυτή.Όπως προφήτεψε στις 11/10, δυστυχώς, δεν είναι πια μαζί μας.
«Όποιον αγαπάς να του το δείχνεις όσο ζει, μετά θάνατον.. να τα βράσω» είχε πει κάποτε.Όσοι ήταν στην ζωή του, τον αγάπησαν και τον στήριξαν, όσοι τον τίμησαν με την αληθινή τους φιλία, είχαν την τύχη να πάρουν μια θέση στην καρδιά του. Σε αυτή την τεράστια καρδιά, χώρεσε γυναίκα, παιδιά, εγγόνια, πιστούς φίλους και συνεργάτες. Πάντα κορόιδευε τις μεγάλες κουβέντες, απεχθανόταν τα λογύδρια και τους πομπώδεις επικηδείους. Σιχαινόταν το «γλύψιμο» και τις κολακείες. Σε αυτές τις περιπτώσεις, πάντα μόρφαζε αηδιασμένος.
Τιμώντας όλα όσα πίστευε, θα τον αποχαιρετήσουμε σε στενό οικογενειακό κύκλο.
Είναι αδύνατον να απαντήσουμε στα μηνύματα και τις κλήσεις σας, σας ευχαριστούμε όμως πολύ για την αγάπη και το ενδιαφέρον σας.
Ξέρουμε πως είστε δίπλα μας.
Η σελίδα του στο Facebook, θα παραμείνει ανοιχτή για τις επόμενες 40 ημέρες για όσους θελήσουν να τον αποχαιρετήσουν μέσα από εδώ.Παρακαλούμε όσοι επιθυμείτε να τιμήσετε την μνήμη του, στηρίξτε το «Χαμόγελο του Παιδιού», που τόσο εκτιμούσε.
Η σύντροφός του Ιφιγένεια
Τα παιδιά του Αννέτα και Αλέξανδρος
Τα εγγόνια του Άγγελος και Φίλιππος

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Αποτελέσματα Πανελληνίων και οι ψυχολογικές συνέπειες-Της Έλενας Λεζέ

Κάθε χρόνο η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων αποτελεί μια στιγμή γεμάτη ένταση, αγωνία και προσδοκίες για χιλιάδες μαθητές και τις οικογένειές τους. Για πολλούς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Κατάσταση Συναγερμού (Red Code) η Αργολίδα την Τετάρτη-Ανακοίνωση Δήμου Ερμιονίδας

Ο Δήμος Ερμιονίδας ενημερώνει τους δημότες και τους επισκέπτες ότι, σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, για την

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Εκδήλωση μνήμης για τα 52 χρόνια από την Κυπριακή τραγωδία στο Κολιάκι Επιδαύρου – Τιμή στον Ευάγγελο Τσάκωνα

Μια ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση μνήμης και τιμής διοργανώνει ο Δήμος Επιδαύρου, με αφορμή τη συμπλήρωση 52 ετών από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »