prooptiki@msn.com

Οι εκδηλώσεις των Πολιτικών Συνταξιούχων Άργους-Μυκηνών

Αγαπητοί συνάδελφοι
Ευχόμαστε σε όλους υγεία, μακροζωία και ποιότητα ζωής. Οι άγιες μέρες των Χριστουγέννων να χαρίζουν σε σας και τις οικογένειές σας αισιοδοξία για τη νέα χρονιά 2024 στην οποία να βρουν λύση όλα τα σοβαρά ζητήματα που μας απασχολούν ως συνταξιούχους και αγωνιζόμαστε να ευοδωθούν.

Σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω θέματα:

1ο ΘΕΜΑ: Μονοήμερη εκδρομή με μουσική διασκέδαση και φαγητό στην Αθήνα

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 προγραμματίζουμε μονοήμερη εκδρομή στην Αθήνα με το παρακάτω πρόγραμμα. Αναχώρηση ώρα 09:00 από ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΡΓΟΥΣ. Ελεύθερος χρόνος στην Πλατεία Συντάγματος. Ώρα 14:30 στο μουσικό μεζεδοπωλείο «ΑΝΕΦΑΝΗ» Μνησικλέους 24 ΠΛΑΚΑ, για φαγητό και διασκέδαση με το συμπολίτη μας μουσικό κι ερμηνευτή Άγγελο Ανδριανό και την ορχήστρα του. Επιστροφή το βράδυ στο Άργος.

Κόστος συμμετοχής: Για τα οικονομικά τακτοποιημένα ανελλιπώς έως και το 2023 μέλη μας και τους/τις συζύγους τους είναι 30 ευρώ (5 ευρώ η μεταφορά και 25 ευρώ το φαγητό και η μουσική). Για όλους τους άλλους το κόστος είναι 40 ευρώ (15 ευρώ η μεταφορά και 25 ευρώ το φαγητό και η μουσική). Όσοι ζητήσουν νηστήσιμο κυρίως πιάτο θα επιβαρυνθούν κατά περίπτωση τυχόν επιβάρυνση που θα προκύψει.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου με ταυτόχρονη καταβολή του κόστους συμμετοχής και δήλωση της προτίμησης του κυρίως πιάτου, ως την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου ώρα 13:00 (οι θέσεις είναι μόνο για ένα λεωφορείο 50 ατόμων).

2ο ΘΕΜΑ: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

Τη νέα χρονιά θα κόψουμε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα μας με συνεστίαση την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 το μεσημέρι ώρα 13:00, στην ταβέρνα «ΤΣΙΜΠΟΣ» στο 4ο χιλιόμετρο παλαιάς εθνικής οδού Άργους – Τρίπολης, στη στροφή μετά τη διασταύρωση προς Κεφαλάρι, τηλ. 2751086473, με πλήρες μενού.

Κόστος συμμετοχής: Για τα οικονομικά τακτοποιημένα ανελλιπώς έως και το 2023 μέλη μας και τους/τις συζύγους τους είναι 10 ευρώ. Για όλους τους άλλους το κόστος είναι 20 ευρώ. Θα ακολουθήσει χορός με ντι τζέι (ηχογραφημένη μουσική).

Η συμμετοχή θα γίνει ΜΟΝΟ με προσκλήσεις που θα προμηθευτείτε έγκαιρα από τα γραφεία μας κάθε Τετάρτη 10:00-12:00 και από τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου ως και την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου το μεσημέρι.

3ο ΘΕΜΑ: Τηλέφωνα μελών ΔΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Καρδαράκος Νικόλαος, 6977514544 – 2751021335 – nikokard@gmail.com
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σαράκη Κωνσταντίνα 6946113801- 2751025293 – dina.saraki@gmail.com
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Μπάρλας Δημήτριος 6944641110 – d.barlas@yahoo.gr
ΤΑΜΙΑΣ: Τάμπαση Γεωργία 6976491776 – 2751023697 – gtamp64@gmail.com
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ντρούλια Ελένη 6971595210 – 2751091655 – entroulia@gmail.com

4ο ΘΕΜΑ: Ενημέρωση στοιχείων μητρώου μελών

Επανερχόμαστε και σας παρακαλούμε το ταχύτερο να μας προσκομίσετε τον Αριθμό Μητρώου της κύριας σύνταξής σας που θα βρείτε στην πράξη απονομής της ή σε ένα μηνιαίο ενημερωτικό, για ενημέρωση του Μητρώου Μελών μας.

5ο ΘΕΜΑ: Ηλεκτρονικές διευθύνσεις (μαίιλ)

Επανερχόμαστε και σας παροτρύνουμε όπως αποκτήσετε όλοι ηλεκτρονική διεύθυνση (μαίιλ) και να μας το στείλετε για να σας ενημερώνουμε έγκαιρα, συχνά και οικονομικά. Η ενημέρωσή σας θα γίνεται μόνο με μαίιλ, viber, facebook, τηλεφωνικά, από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ή με επίσκεψή σας στα γραφεία μας κάθε Τετάρτη πρωί 10:00 – 12:00.

Για οτιδήποτε σας απασχολεί, τα τηλέφωνα όλων των μελών του ΔΣ είναι στη διάθεσή σας.

Ο Πρόεδρος
Νικόλαος Καρδαράκος
Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος Μπάρλας

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Αλλαγή στην εκλογοαπολογιστική της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αργολίδας: Καλεσμένος ο Παναγιώτης Δουδωνής

Λόγω έκτακτου προβλήματος υγείας της κας Νάντιας Γιαννακοπούλου η ολομέλεια της Νομαρχιακής Επιτροπής θα διεξαχθεί παρουσία του Βουλευτή Επικρατείας, κ. Παναγιώτη Δουδωνή. Η ολομέλεια της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Γ. Γαβρήλος: «Το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο δεν βελτιώνει τη θέση των ασφαλισμένων. Η Κυβέρνηση στοχοποιεί την μεσαία τάξη»

Δήλωση του Τομεάρχη Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ σχετικά με το νέο Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο της Κυβέρνησης που βρίσκεται στη φάση της δημόσιας διαβούλευσης:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από το Σύλλογο Πολιτικών Συνταξιούχων Δήμου Άργους-Μυκηνών

Το ΔΣ και τα μέλη του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Δήμου Άργους Μυκηνών, εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του συναδέλφου Δημητρίου Κώνστα, συνταξιούχου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Πουλάς: «Η φιλοσοφία της κυβέρνησης στον τομέα της πολιτικής προστασίας είναι εστιασμένη στην καταστολή και όχι στην πρόληψη»

Ο βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Πουλάς κατά την συζήτηση στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής των άρθρων του σχεδίου νόμου για την

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »