Δεν έχουν περάσει παρά μόλις λίγες ημέρες από το έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα με έναν 69χρονο να σκοτώνει τον γαμπρό του και να στερεί από τα εγγόνια του τον πατέρα τους κι ένα νέο περιστατικό έρχεται να προκαλέσει ξανά σοκ.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του στη Νίκαια μέσα στο γκαράζ οικίας και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του. Αστυνομικοί βρίσκονται ήδη στο σημείο της τραγωδίας και συγκεκριμένα στην οδό Κυζίκου και συλλέγουν τις πρώτες πληροφορίες.

Βόμβα μεγατόνων στο Άργος: Παραίτηση της Αντιδημάρχου Αν. Αργυροπούλου μετά τις δηλώσεις Μαλτέζου για τη φονική καταδίωξη
Κεραυνός εν αιθρία στο πολιτικό σκηνικό του Δήμου Άργους-Μυκηνών, καθώς η Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Αναστασία (Σάσα) Αργυροπούλου, υπέβαλε την παραίτησή της. Η κίνηση αυτή αποτελεί μια




