prooptiki@msn.com

Δήλωση, Αντιδημάρχου Καθαριότητας Χρήστου Πετσέλη για την «παράσταση» Μαλτέζου – Ρεσιτάλ πολιτικής υποκρισίας καταγγέλλει ο Αντιδήμαρχος Αργους Μυκηνών

Σε αποκαλυπτική δήλωση για τις προθέσεις του προέδρου του Περιφερειακού συμβουλίου Γιάννη Μαλτέζου και τις κινήσεις που έκανε ανήμερα της μεγάλης γιορτής του Δεκαπενταύγουστου, προχώρησε ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Πετσέλης, αναφέροντας τα ακόλουθα:
«Για εμάς προέχει η υγεία των δημοτών μας!»
Για άλλη μια φορά ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου επιλέγει να τα βάλει με τους δημότες και όχι με τους ισχυρούς. Η χθεσινοβραδινή του «παράσταση» ανήμερα της μεγαλύτερης γιορτής της Χριστιανοσύνης, ήταν η απόδειξη πως μετά τις επαναλαμβανόμενες ήττες βρίσκεται σε vertigo!
Γνωρίζοντας πολύ καλά τα «τερτίπια» της ΤΕΡΝΑ που στις αργίες υπολειτουργεί, επέλεξε να τα βάλει με τους εργαζόμενους της καθαριότητας, τον αντιδήμαρχο και τον Δήμαρχο που δεν άφησαν τα σκουπίδια στην πόρτα των δημοτών, διαφυλάσσοντας την δημόσια υγεία αλλά τα εναπόθεσαν για λίγες ώρες σε πρώην ανενεργή χωματερή έως και την επόμενη μέρα που η ΤΕΡΝΑ θα δεχόταν πάλι απορρίμματα.
Αντί λοιπόν να τα βάλει με την ΤΕΡΝΑ ως Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και πρώην αντιπεριφερειάρχης επέλεξε για άλλη μια φορά να τα βάλει με τον Δήμο που αναζητά λύσεις στα προβλήματα των δημοτών και προσπαθεί να εξασφαλίσει την δημόσια υγεία.
Ας μας απαντήσει: Θα άφηνε αυτός τα σκουπίδια μπροστά στα παράθυρα του κόσμου;
Δεν μας εντυπωσιάζει βέβαια διότι το ίδιο έπραττε και με τους χυμοποιούς που επιβάρυναν με τα λήμματα τους τον βιολογικό κι εκείνος καταφερόταν κατά του Δήμου με υπέρογκα πρόστιμα! Ως αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας αντί να βάλει πρόστιμα στους χυμοποιούς που ρύπαιναν την θάλασσα, καθώς ο βιολογικός δεν μπορούσε να επεξεργαστεί τον μεγάλο όγκο ακατέργαστων λυμάτων των χυμοποιίων, εκείνος επέβαλε υπέρογκα ποσά στον Δήμο!
Ο άνθρωπος που δεν κατάφερε να ανοίξει ένα εκλογικό κέντρο, διότι δεν είχε διαβάσει-κατανοήσει ούτε το ΦΕΚ, επιθυμεί να διοικήσει ολόκληρο Δήμο και μας κουνάει το δάχτυλο!
Στο παρελθόν μηνύθηκε από τον Δήμαρχο, για τα ψεύδη του και την προσπάθειά του να προκαλέσει τρόμο και ανησυχία στους πολίτες για την καταλληλότητα του νερού το οποίο μας καταδεικνύει πως είναι επιρρεπής στην συκοφαντία και την λάσπη.
Και όλα αυτά γιατί προσπαθεί να επιπλεύσει μετά τις επαναλαμβανόμενες ήττες που έχει υποστεί. Χωρίς την στήριξη του Παναγιώτη Νίκα κινείται ως αντάρτης εναντίον του Δημάρχου της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Καμπόσου αλλά και ακόμα χειρότερα εμπλέκει σε περιπέτειες και τους απλούς υπαλλήλους της καθαριότητας που δίνουν πάντοτε το 100% των δυνατοτήτων τους ώστε ο Δήμος να παραμένει καθαρός. Δυστυχώς αντιλαμβανόμαστε για άλλη μια φορά πως είτε δεν γνωρίζει, πράγμα επικίνδυνο, είτε δεν τον αφορά το κοινό καλό μπροστά στο δικό του όφελος, πράγμα καταστροφικό!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

«Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα»: Νέο έργο ύψους 3.400.000€ αλλάζει την όψη στην Τ.Κ. Δρεπάνου (εικόνες)

Ο Δήμος Ναυπλιέων, στην προσπάθειά του για την αναβάθμιση της εικόνας του αστικού ιστού και τη βελτίωση του μικροκλίματος στα πλαίσια της αειφόρου ανάπτυξης, αποφάσισε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Με Νίκη Κεραμέως τα εγκαίνια των γραφείων του Δημήτρη Πτωχού σήμερα στο Ναύπλιο

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός σήμερα Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, θα επισκεφτεί στις 19:00 το «Βουλευτικό»,στο Ναύπλιο όπου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με τη συμμετοχή της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »