prooptiki@msn.com

Αλέξης Κούγιας: Αναλαμβάνει τον Δημήτρη Κωστούρο μετά τις καταγγελίες του υποψήφιου δημάρχου Ναυπλιέων – «Μου ζήτησε να ερευνήσω τις συμπεριφορές του καταγγέλοντα»

Ο μονόλογος των αντιπάλων του Δημήτρη Κωστούρου φαίνεται ότι παίρνει τέλος και η αντίστροφη μέτρηση για να ακουσθούν αλήθειες άρχισε . Tην υπεράσπιση του δημάρχου Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρου, για όσα διημείφθησαν και καταγγέλθηκαν από τον υποψήφιο δήμαρχο, Δημήτρη Ορφανό, θα αναλάβει ο Αλέξης Κούγιας, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από το δικηγορικό γραφείο του γνωστού ποινικολόγου.

Η ανακοίνωση από το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια

Με επεσκέφθη ο απόλυτα επιτυχημένος δήμαρχος Ναύπλιου κ. Δημήτριος Κωστούρος και μου ανέθεσε τη νομική αντιμετώπιση των όσων καταγγέλθηκαν από τον υποψήφιο δήμαρχο και πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου εις βάρος του κυρίου δημάρχου και με μια έντιμη, ευθεία και ειλικρινή πολιτική στάση μού ζήτησε, αφού προηγουμένως εγώ του ανέλυσα ποιο είναι το νομικό καθεστώς, να διερευνήσω με τις δικές μου δυνατότητες τις συμπεριφορές τόσο του κου υποψήφιου δημάρχου και δυστυχώς και μέχρι σήμερα δικηγόρου του και επί δεκαετίες προσωπικού του φίλου, άλλα και τις συμπεριφορές των συνεργατών του κου υποψήφιου δημάρχου και να αποφανθώ εάν αυτές οι συμπεριφορές πληρούν την αντικειμενική και υποκειμενική υπόσταση εγκλημάτων και ιδίως του εγκλήματος της συκοφαντικής δυσφημίσεως αλλά και της διαπράξεως του αδικήματος της απιστίας δικηγόρου από τον κο υποψήφιο δήμαρχο και ακόμα και μέχρι τώρα δικηγόρο του κυρίου Κωστούρου.
Ο κ. δήμαρχος μού έκανε γνωστό ότι προ ολίγων χρόνων, όταν ο υποψήφιος δήμαρχος ήταν νομικός σύμβουλος σε υπόθεση της ΔΕΥΑ Ναυπλίου και από δική του συμπεριφορά ευρέθησαν κατηγορούμενοι τόσο ο κ. δήμαρχος όσο και μέλη του ΔΣ Ναυπλίου, ο τότε δικηγόρος τους, εργατολόγος και τώρα πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Δημήτρης Βερβεσός, τους συνέστησε να στραφούν ποινικά εναντίον του τώρα υποψήφιου δημάρχου και τώρα καταγγέλλοντα τον κύριο Κωστούρο για τη διάπραξη από αυτόν του αδικήματος της απιστίας, αλλά με προσωπική του απόφαση λόγω της στενής φιλικής σχέσεως, την οποία είχε με τον σημερινό πολίτικο αντίπαλό του, δεν προέβη σε καμιά καταγγελία, η οποία θα έθετε σε κίνδυνο ακόμα και την επαγγελματική ύπαρξη του τότε δικηγόρου της ΔΕΥΑ Ναυπλίου, προσωπικού δικηγόρου του κου Κωστούρου, δικηγόρου της Δημοτικής του Παράταξης «Ναύπλιο: Επόμενη Μέρα» σε 2 εκλογικές αναμετρήσεις και της οικογένειάς του, αλλά τώρα πολιτικό του αντίπαλο.

Αθήνα, 14/08/2023
Με εκτίμηση
Αλέξιος Χ. Κούγιας

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Το «αντίο» του Νίκου Μητροσύλη από τη θέση του Προέδρου στο Σύνδεσμο Προπονητών Αργολίδας

Κατέχοντας τη θέση του Προέδρου στο Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου νομού Αργολίδας «Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» από το έτος ιδρύσεώς του, το 2015 και έχοντας υπηρετήσει μετά από

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »