Αποφάσεις για έργα οδικής συντήρησης, αντιπλημμυρικής προστασίας και αγροτικών υποδομών

Αποφάσεις για έργα οδικής συντήρησης, αντιπλημμυρικής προστασίας και αγροτικών υποδομών έλαβε η Περιφερειακή Επιτροπή Πελοποννήσου, η οποία συνεδρίασε υπό την προεδρία του αναπληρωτή περιφερειάρχη Χρήστου Λαμπρόπουλου.
Κατά τη συνεδρίαση εγκρίθηκε η δημοπράτηση του έργου συντήρησης και αποκατάστασης της επαρχιακής οδού Λυγουριό – Δίμαινα, με προϋπολογισμό 300.000 ευρώ. Το έργο αφορά παρεμβάσεις στο υφιστάμενο οδικό δίκτυο.
Εγκρίθηκε επίσης η δημοπράτηση έργου καθαρισμών κοίτης ρεμάτων και ποταμών και συντήρησης τεχνικών έργων, προϋπολογισμού 300.000 ευρώ, για περιοχές του Δήμος Σικυωνίων της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, στο πλαίσιο δράσεων αντιπλημμυρικής προστασίας.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Σύλλογος Αργείων «Ο Δαναός»: Παρουσίαση βιβλίου του Βασίλη Βαμβακά με τίτλο «Το αλωνάκι»

Ο Σύλλογος Αργείων ο Δαναός σας προσκαλεί στην παρουσίαση βιβλίου του κυρίου Βασίλη Βαμβακά με τίτλο Το αλωνάκι, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Απριλίου 2026 στο Μέγαρο του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Η Νέα Επίδαυρος γιορτάζει τον Άγιο Μάρτυρα Λεωνίδη παρουσία του Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκταρίου

Με την πρέπουσα εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια και τη συμμετοχή πλήθους πιστών, η Νέα Επίδαυρος ετοιμάζεται να τιμήσει τη μνήμη του προστάτη της, Αγίου Μάρτυρα Λεωνίδη. Οι εορταστικές

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »