prooptiki@msn.com

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΟΡΦΑΝΟΥ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑΥΠΛΙΈΩΝ

Με σύνθημα : «Για μια μεγάλη συμπαράταξη για ένα καλύτερο αύριο για το Ναύπλιο» ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Ναυπλιέων ο Δημήτρης Ορφανός που έδωσε στην δημοσιότητα την ακόλουθη δήλωση:
Η αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα, δημιούργησα οικογένεια και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά και η διάθεση μου για δημιουργία και προσφορά, με οδήγησαν στην απόφαση να διεκδικήσω, στις επόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές, τo αξίωμα του Δημάρχου Ναυπλιέων.
Ανταποκρινόμενος στο επιτακτικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας για αλλαγή σελίδας, τίθεμαι επικεφαλής μίας συλλογικής προσπάθειας ανάταξης της Δήμουμας.
Σύντομα θα ανακοινωθούν οι βασικές αρχές και οι προγραμματικές θέσειςτου συνδυασμού μας, ο οποίος αποτελείται από νέους και καταξιωμένους επιστήμονες και επαγγελματίες, καθώς και ανθρώπους της εργασίας και του πολιτισμού, με όραμα και όρεξη για σκληρή δουλειά, προκειμένου να επιτύχει το προτεινόμενο πρόγραμμα δημοτικής διακυβέρνησης για την επόμενη πενταετία.
Εμφορούμενοι από τις αρχές της συμμετοχικής Δημοκρατίας και με σταθερό προσανατολισμό στη χρηστή διοίκηση και τη διαφάνεια και με βασικό «θεμέλιολίθο» την ανιδιοτέλεια, σε όλα τα επίπεδα, ευελπιστούμε ότι οι προτάσεις μας αυτές θα τύχουν αναλυτικής επεξεργασίας και διαβουλεύσεων με τους πολίτες τουΔήμου μας, αλλά και με υφιστάμενες δημοτικές παρατάξεις και τοπικούς φορείς, ώστε να συνδιαμορφωθεί, μέσα από έναν ειλικρινή διάλογο με την τοπική κοινωνία, ένα ολοκληρωμένο και συνεκτικό πλαίσιο δημοτικής διακυβέρνησης, που θα διαρρήξει οριστικώς τα δεσμά, που κρατούν τον τόπο μας εγκλωβισμένο σε πρακτικές του παρελθόντος και το οποίο θα σημάνει τη βιώσιμη μετάβαση του Δήμου μας στο μέλλον.
Όλοι μαζί για ένα καλύτερο αύριο!
Για μια μεγάλη ισότιμη συμπαράταξη που θα πάει το Ναύπλιο μπροστά!
Για έναν Δήμο που θα δίδει την προτεραιότητα στον πολίτη και τις ανάγκες του.
Για ισόρροπη ανάπτυξη όλου του Δήμου ώστε κανείς , όπου και να κατοικεί, να μην νοιώθει ως πολίτης δεύτερης κατηγορίας
Για την κοινωνική συνοχή με στόχευση στην επίλυση των προβλημάτων των αδύνατων.
Για τον πολιτισμό, τον αθλητισμό.
Για τα σχολειά μας και τα προβλήματα της εκπαίδευσης
Για την τουριστική ανάπτυξη. Για ένα Δήμο που θα είναι δίπλα στον αγρότη, τον κτηνοτρόφο και τον αλιέα. Στον έμπορο και τον επιχειρηματία. Στους εργαζόμενους γενικά και στους ανθρώπους του μόχθου.
Μια πόλη που θα δίνει ίσα δικαιώματα και προσβασιμότητα στα άτομα με εμφανή και αφανή προβλήματα αναπηριών.
Μια πόλη φιλική στον πεζό, τον ποδηλάτη, στα ζώα.
Μια πόλη μέσα στο πράσινο.
Για να γίνουν επιτέλους όλα τα έργα υποδομής που χρειάζεται η κοινωνία.
Για διαφανή και σωστή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου.
Για μια πόλη που θα αρπάζει τις ευκαιρίες των Ευρωπαϊκών και Ελληνικών χρηματοδοτικών προγραμμάτων για χάρη των δημοτών.
Για μια πόλη ζωντανή για τη νεολαία.
Προχωράμε μπροστά με «λογισμό και μ΄ όνειρο», με «όραμα για δημιουργία»!
Ναύπλιο, 1 Ιουλίου 2022
Δημήτρης Ορφανός
Δικηγόρος παρ’ ΑρείωΠάγω
Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου
Υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

ΤΟΕΒ Ηρας-Κουρτακίου και ανασυγκρότηση του ΓΟΕΒ στην ατζέντα Αναστασόπουλου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Αυγούστου, στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας για θέματα αγροτικού τομέα, στην οποία συμμετείχε ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Στάθης Αναστασόπουλος. Ειδικότερα,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Επίσκεψη στην έκθεση της Καλλιτεχνικής Ομάδας Ερμιονίδας από την Επιτροπή Αντιπολίτευσης Ερμιονίδας

Με ιδιαίτερη χαρά επισκεφτήκαμε χθες την υπαίθρια Έκθεση της Καλλιτεχνικής Ομάδας Ερμιονίδας στο Πορτοχέλι, δίπλα στην παιδική χαρά, σε έναν χώρο όπου η ερασιτεχνική δημιουργία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ν. Ε Αργολίδας ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ: «Ανοίγουμε το διάλογο για τις γυναικοκτονίες και την ενδοοικογενειακή βία»

Η έκρηξη περιστατικών γυναικοκτονιών και ενδοοικογενειακής βίας αφορά ολόκληρη την κοινωνία. Ωστόσο, παρά την αυξανόμενη συνειδητοποίηση, που φέρνει η οδυνηρή συχνότητά τους, αυτή, δεν έχει

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Αιφνιδιαστική παραίτηση του Γρηγόρη Δημητριάδη από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού

Την παραίτησή του υπέβαλε από τη θέση του γενικού γραμματέα του πρωθυπουργού, ο Γρηγόρης Δημητριάδης. Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, ο κ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »