VisitPeloponnese | Διεθνής αναγνώριση από το Place Brand Observer

Η Πελοπόννησος επιλέχθηκε από το Place Brand Observer ως ένας από τους προορισμούς που αξίζει να παρακολουθήσει η διεθνής κοινότητα του place branding. Η ένταξη στη λίστα “Places to Watch” αποτελεί σημαντική αναγνώριση της οργανωμένης προσπάθειας που γίνεται για την ενίσχυση της εξωστρέφειας του προορισμού. (https://placebrandobserver.com/peloponnese-showcase/)

Το Place Brand Observer αποτελεί μία από τις πλέον αναγνωρισμένες διεθνείς πλατφόρμες ενημέρωσης και ανάλυσης για το branding τόπων, με κοινό επαγγελματίες, θεσμούς και decision makers από όλο τον κόσμο. Η επιλογή της Πελοποννήσου την εντάσσει σε ένα διεθνές πλαίσιο αναφοράς, όπου προβάλλονται πρωτοβουλίες που διακρίνονται για τη στρατηγική τους κατεύθυνση και την αποτελεσματική εφαρμογή τους.

Το αφήγημα “The Land of Impossible Beginnings” συνδέει την ιστορία, το φυσικό τοπίο, την παραγωγή, την καινοτομία και τη βιωσιμότητα σε μια κοινή κατεύθυνση. Στόχος είναι η δημιουργία ενός σταθερού πλαισίου συνεργασίας που ενισχύει την εμπειρία του επισκέπτη, υποστηρίζει την τοπική επιχειρηματικότητα και προβάλλει διεθνώς τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Πελοποννήσου.

Δήλωση Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Θάνου Μιχελόγγονα

«Η αναγνώριση της Πελοποννήσου ως “Place to Watch” επιβεβαιώνει την ποιότητα της συνεχούς δουλειάς που γίνεται για να ενισχύσουμε την εικόνα και την παρουσία του τόπου μας διεθνώς. Με την καθοδήγηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και μέσα από συνεργασίες, δημιουργούμε νέες δυνατότητες για τις επιχειρήσεις και τις τοπικές κοινωνίες. Η διάκριση αυτή μας δίνει επιπλέον κίνητρο να επιταχύνουμε πρωτοβουλίες που ενισχύουν την εξωστρέφεια και τη διεθνή δικτύωση της Πελοποννήσου, με μετρήσιμα οφέλη για τον τόπο.»

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ναύπλιο: Πολιτική θύελλα για την «ωρολογιακή βόμβα» των 7 στρεμμάτων-Ευθύνες Ορφανού δείχνει ο Φραγκιουδάκης

Σε πεδίο έντονης πολιτικής αντιπαράθεσης με φόντο την ασφάλεια των πολιτών έχει μετατραπεί η δημόσια συζήτηση στο Ναύπλιο, μετά τις σοβαρές καταγγελίες του ανεξάρτητου δημοτικού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: Περίεργη απάντηση – παρέμβαση στήριξης της δημοτικής αρχής από τους εκδότες βιβλίων και μαθήματα δημοσιογραφίας !!!

Είναι αυτό που λένε: «Εσένα τώρα ποιος σου μίλησε και πήρες θέση;». Αυτό το ερώτημα μάλλον ταιριάζει απόλυτα στους διοργανωτές της Έκθεσης Βιβλίου στο Ναύπλιο, οι οποίοι, εκτός από βιβλία,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Μήνυμα μηδενικής ανοχής από το ΕΚΑΒ Αργολίδας: «Αδιανόητο να δεχόμαστε βία την ώρα που σώζουμε ζωές»

«Η σημερινή αναβολή της διαδικασίας για δικονομικούς λόγους δεν αλλάζει την ουσία του μηνύματος που θέλουμε να στείλουμε προς κάθε κατεύθυνση. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ βρίσκονται

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δήμος Άργους – Μυκηνών: Με μεγάλη επιτυχία η συναυλία της Μιρέλας Πάχου στους Μύλους

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Μύλων, η συναυλία της αγαπημένης ερμηνεύτριας και μουσικού Μιρέλας Πάχου, στο πλαίσιο των

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ο Γιάννης Ανδριανός στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τον Κωνσταντίνο Δ. Μπροδήμα στα Δίδυμα

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός παρέστη στα Δίδυμα στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τον έφεδρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »