Πανελλήνια βράβευση για τη μεσιτική εταιρεία Skouras Real Estate

Την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 η εταιρεία Skouras Real Estate με έδρα το Ναύπλιο βραβεύτηκε πανελλαδικώς από την ΕΠΠΑ ( Ένωση Μεσιτών Πιστοποιημένων Πραγματογνωμόνων Ελλάδος) στο εκθεσιακό κέντρο
Helexpo με αφορμή την έκθεση ATHENS REAL ESTATE EXPO 2019 που πραγματοποιήθηκε στις 7-9 Ιουνίου.
Η ΕΠΠΑ φέτος βράβευσε επαγγελματίες μεσίτες που διέπρεψαν σε διάφορες κατηγορίες όπως η προσέλκυση ξένων αγοραστών/επενδυτών, η συνεισφορά στη τοπική ανάπτυξη, η δημιουργία καλύτερης ομάδας, η εξυπηρέτηση VIP πελατών κ.α.
Το μεσιτικό γραφείο Skouras Real Estate παρέλαβε το πρώτο βραβείο πανελλαδικώς για την προσέλκυση ξένων επενδυτών/αγοραστών. Η εταιρεία έχει έδρα στο Ναύπλιο, στην οδό Δερβενακίων και Θεσσαλονίκης, και δραστηριοποιείται κυρίως στην Αργολίδα αναφορικά με το αστικό, επαγγελματικό ακίνητο και το εξοχικό/τουριστικό ακίνητο, στις παραθαλάσσιες περιοχές της Πελοποννήσου όπως Μεσσηνία, Λακωνία, Αρκαδία και Κορινθία.
Η Skouras Real Estate αποτελείται από μία καταρτισμένη ομάδα που περιλαμβάνει πιστοποιημένους μεσίτες, εκτιμητή/πραγματογνώμονα ακινήτων, νομικούς συμβούλους, πολιτικούς μηχανικούς, σύμβουλο τεχνολογικών εφαρμογών, επαγγελματία φωτογράφο, property manager και δύναται να παρέχει ποιοτικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε πολίτες από χώρες του εξωτερικού.
Σήμερα έχοντας εδραιωθεί στο χώρο του real estate ως ένα από τα πιο δυναμικά εξελισσόμενα μεσιτικά γραφεία της Ελλάδας, εκπροσωπεί πάνω από 1.200 ακίνητα και τα τελευταία χρόνια οι μεσολαβήσεις της εταιρείας με ξένους πολίτες ξεπερνούν το 80 %.
Τέλος είναι μέλος διεθνών μεσιτικών συλλόγων και έχει δημιουργήσει δίκτυο συνεργατών σε χώρες όπως η Γαλλία, η Αγγλία, η Γερμανία, η Ολλανδία, το Βέλγιο, η Ρωσία, το Ισραήλ και ο Λίβανος.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Αργολίδας: Κάλεσμα στους Δήμους για μόνιμες θέσεις στις κοινωνικές δομές

Σε άμεση κινητοποίηση καλεί το Σωματείο Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) Αργολίδας τους Δημάρχους και τα Δημοτικά Συμβούλια της περιοχής, ζητώντας την έναρξη των διαδικασιών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

“Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα”: Δημοτική Αρχή Ορφανού σε ελεύθερη πτώση-Ο πανικός τους δεν κρύβεται…

Η κατηφόρα της δημοτικής αρχής Ορφανού δεν έχει τέλος. Τα εσωτερικά της προβλήματα είναι πλέον ανεξέλεγκτα, η διαχειριστική της ανεπάρκεια αποδεικνύεται καθημερινά και η εικόνα της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

«Τραγούδια της Ξενιτιάς» – Ένα μουσικό ταξίδι μνήμης και συγκίνησης στο Λυγουριό

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού «Ο Καββαδίας», σε συνέχεια των πολιτιστικών δράσεων του φετινού καλοκαιριού, προσκαλεί το κοινό σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά – αφιέρωμα με τίτλο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Σφοδρή επίθεση του Εμπορικού Συλλόγου κατά της Δημοτικής Αρχής Ναυπλιέων για την έκθεση βιβλίου

Ψήφισμα Διαμαρτυρίας Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου: «Όχι στην εμπορευματοποίηση και την αλλοίωση της Έκθεσης Βιβλίου Ναυπλίου εις βάρος της τοπικής αγοράς»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »