Nafplio Action: Ένα από τα μεγαλύτερα τριαθλητικά event’s τη χώρας ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία (φωτο)

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το τριαθλητικό διήμερο, Nafplio Action 2022, την 1 & 2 Οκτωβρίου σε Ναύπλιο και Τολό.
Η συμμετοχή των αθλητών ξεπέρασε κάθε προσδοκία όπως και η προσέλευση των επισκεπτών, καθιερώνοντας το Nafplio Action πλέον ως θεσμό για τα αθλητικά δρώμενα της πόλης.
Με αφορμή το διήμερο τριαθλητικό event, ο Δήμος Ναυπλιέων εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του Nafplio Action 2022 που διοργάνωσε ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ σε συνεργασία με την εταιρεία Why-not το διήμερο στις 1 και 2 Οκτωβρίου 2022.
Οι δράσεις της αθλητικής εκδήλωσης Nafplio Action 2022 ξεκίνησαν το Σάββατο το πρωί στο πανέμορφο και γραφικό Τολό με τους κολυμβητικούς αγώνες ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας έγιναν και οι δρομικοί αγώνες στο παραλιακό τμήμα του.
Την Κυριακή δόθηκαν οι εκκινήσεις των τριαθλητικών αγώνων στην παραλία του Ναυπλίου. Οι αθλητές κολύμπησαν με θέα το Μπούρτζι, ποδηλάτησαν δίπλα στην θάλασσα και έτρεξαν μέσα στα γραφικά σοκάκια του Ναυπλίου.
Με συμμετοχές ρεκόρ για αγώνες Τριάθλου στην Ελλάδα οι αθλητές και οι αθλήτριες χάρισαν μοναδικές αθλητικές στιγμές στους εκατοντάδες θεατές που παρακολούθησαν τους αγώνες και απόλαυσαν δυνατές συγκινήσεις, υπέροχο θέαμα και υψηλές ταχύτητες.
Ο Δήμος Ναυπλιέων και η εταιρεία Why-not, με την συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΠ και του ΕΟΤ διοργάνωναν από κάθε άποψη ένα άρτιο αθλητικό γεγονός, αφήνοντας τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις στους συμμετέχοντες που έλαβαν μέρος ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τον επόμενο χρόνο.
Οφείλουμε ως Δημοτική Αρχή να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές μας και στους επαγγελματικούς φορείς σε Τολό και Ναύπλιο που συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία της διοργάνωσης.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην Τροχαία Ναυπλίου, στα μέλη του Λιμενικού Σώματος και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και στο ΕΚΑΒ που βοήθησαν στην ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων.
Ο Δήμος Ναυπλιέων θα συνεχίσει να προωθεί αθλητικές διοργανώσεις διεθνούς εμβέλειας που κατατάσσουν το Ναύπλιο σε κορυφαίο τουριστικό και αθλητικό προορισμό. Οι δημότες μας, αλλά και οι επισκέπτες του Δήμου μας έχουν αγκαλιάσει τους αγώνες Τριάθλου και μας ωθούν να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο σε νέες προκλήσεις κάνοντας το Δήμο Ναυπλιέων πρωταγωνιστή, με τη διεξαγωγή ακόμα μεγαλύτερων αθλητικών διοργανώσεων που προωθούν το αθλητικό ιδεώδες, την ευγενή άμιλλα, το ευ αγωνίζεσθαι αλλά και τον τεράστιο φυσικό πλούτο και τις ομορφιές του τόπου μας».

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ενεργοποιεί πρόγραμμα 7 εκατ. ευρώ για την αντιμετώπιση κατολισθήσεων

Νέα χρηματοδοτική πρόσκληση, συνολικού προϋπολογισμού 7 εκατ. ευρώ, για την υλοποίηση έργων προστασίας από κατολισθήσεις ενεργοποιεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο πλαίσιο του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Με επιτυχία η ολοκλήρωση της χρονιάς στο Ελληνικό Ωδείο Άργους – Διακρίσεις για δύο σπουδάστριες

Με θερμά χειροκροτήματα, χαμόγελα και αισιοδοξία για το μέλλον ολοκληρώθηκε η εκδήλωση του Ελληνικού Ωδείου Άργους, σηματοδοτώντας τη λήξη της εκπαιδευτικής χρονιάς. Η εκδήλωση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας: Η Κική Δημουλά στα «Πορτρέτα Λογοτεχνών»

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας, μετά την πολύ επιτυχημένη πρωτοβουλία «Πορτρέτα πολιτικών» που κάλυψε ολόκληρο το 2024, προχωρά σε μια νέα πρωτοβουλία, με τον γενικό τίτλο «Πορτρέτα Λογοτεχνών»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Εθελοντική Αιμοδοσία της ΟΝΝΕΔ Αργολίδας-Το μήνυμα του προέδρου, Δημήτρη Παπανικολάου (βίντεο)

Η ΟΝΝΕΔ Αργολίδας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, αναλαμβάνει πρωτοβουλία κοινωνικής προσφοράς διοργανώνοντας εθελοντική αιμοδοσία και καλώντας τους πολίτες,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

“Αργολίδα: Όλοι για το νερό”: Κάλεσμα σε ενημέρωση και οργάνωση κινητοποίησης

Παρά το πολύ θετικό ύψος βροχοπτώσεων του φετινού χειμώνα, τη σημαντική βελτίωση της ποιότητας του νερού του Ανάβαλου και τη μεγάλη σε ποσότητα και διάρκεια λειτουργία της πηγής Κεφαλαρίου,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »