Σύμφωνα με δελτίο τύπου του Δήμου Ναυπλίου ;Συνεχίζονται απρόσκοπτα οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης του δημοτικού οδικού δικτύου στην πόλη του Ναυπλίου.
Την Δευτέρα 12/02/2024 και Τρίτη 13/02/2024 θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Αιγίου (ύψος της Θανάσαινας) από τη συμβολή με την οδό Αμυμώνης έως την συμβολή με την οδό Σιδηράς Μεραρχίας. Ως εκ τούτου τα τμήματα των συγκεκριμένων οδών θα παραμείνουν κλειστά από 08:00π.μ. έως 16:00 μ.μ.
Ο Δήμος Ναυπλιέων απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα σήμανση.

Ας μιλήσουμε για νερό ύδρευσης, πλημμύρες, πυρκαγιές, κατολισθήσεις στο Ναύπλιο-Του Τόλη Κοΐνη
Πολλοί φίλοι με κατηγορούν ότι έχω επικεντρώσει το ενδιαφέρον μου στην υπό κατασκευή Μαρίνα Ναυπλίου, την τύχη της Καραθώνας και της ιδιωτικοποίησης των περιουσιακών στοιχείων




