Βραβεύτηκε ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Αργολίδας (ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ) στα HealthCare Business Awards

Ακόμα μια σημαντική διάκριση κέρδισε ο  Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» . Συγκεκριμένα βραβεύθηκε με το bronze βραβείο στα HealthCare Business Awards με την υποψηφιότητα «όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος», στην κατηγορία Δράσεις με στόχο την ενημέρωση/ευαισθητοποίηση/πρόληψη.

 Η τελετή βράβευσης και απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε την  Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 στο Κελλάρι Παπαχρήστου στην Παλλήνη. Την τιμητική διάκριση και το bronze βραβείο του Συλλόγου παρέλαβαν η Πρόεδρος κ. Ελένη Ηλιάδη και ο Αντιπρόεδρος κ. Μιχάλης Ελευθεριάδης.
 Ο  Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» εργάζεται ασταμάτητα, αλλάζει, προχωρά και θέτει κάθε φορά νέους στόχους και οράματα. ΄Εχοντας στο επίκεντρο, τον άνθρωπο που παλεύει, που αγωνίζεται, που επιζεί. Και συνεχίζει γιατί, τα καλύτερα.. έρχονται!!!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

«Εύξεινος Μνεία» και «Αριάδνη»: Ένας κύκλος αγάπης και συμπερίληψης που συγκίνησε την Αργολίδα

Σε ένα κλίμα βαθιάς συγκίνησης και αληθινής χαράς, ο Πολιτιστικός και Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Εύξεινος Μνεία» πραγματοποίησε την Πέμπτη 23 Απριλίου ένα από τα πιο όμορφα και ουσιαστικά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »