H Χορωδία του Συλλόγου «Φίλοι του Δημ. Ωδείου Άργους»στο 16ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικών Συνόλων

Ενθουσίασε το κοινό του Μεγάρου Μουσικής η Χορωδία του Συλλόγου «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους» με τη συμμετοχή της στο 16ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικών Συνόλων, το οποίο διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Φιλαρμονικών Χορωδιών Ελλάδος.

Σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

«Το Σάββατο, 22 Απριλίου 2023, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών η Χορωδία του Συλλόγου «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους» συμμετείχε στο 16ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικών Συνόλων, το οποίο διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Φιλαρμονικών Χορωδιών Ελλάδος, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και το Δήμο Αθηναίων, υπό την αιγίδα των Υπουργείων Πολιτισμού και Τουρισμού.

Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε το Σύνδεσμο και την πρόεδρό του κ. Ξένια Τζάτζου για τη διοργάνωση και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία σ’ όλες τις επόμενες δράσεις τους.

Η συμμετοχή μας στο Φεστιβάλ και η παρουσίαση της δουλειάς μας στη σκηνή του Μεγάρου ήταν μία μοναδική εμπειρία. Ο ήχος που έφτανε σ’ εμάς ήταν τόσο καθαρός και χαιρόμασταν πραγματικά την κάθε στιγμή.

Ευχαριστούμε την πιανίστα μας, Ελένη Παππά Σούρσου, για την πολύτιμη βοήθειά της, τη σκληρή, αλλά με χαμόγελο πάντα, δουλειά της και τη συνεισφορά της στο καλό αποτέλεσμα.

Τίποτα, όμως, δεν θα γινόταν, εάν δεν είχαμε το μαέστρο μας, Νίκο Καπετάνιο, να μας εμπιστευτεί και να μας πιέζει συνεχώς για το καλύτερο. Τον ευχαριστούμε θερμά και περιμένουμε να μας οδηγήσει και σ’ άλλες, εξίσου ωραίες, μελωδικές στιγμές».

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ναύπλιο: Πολιτική θύελλα για την «ωρολογιακή βόμβα» των 7 στρεμμάτων-Ευθύνες Ορφανού δείχνει ο Φραγκιουδάκης

Σε πεδίο έντονης πολιτικής αντιπαράθεσης με φόντο την ασφάλεια των πολιτών έχει μετατραπεί η δημόσια συζήτηση στο Ναύπλιο, μετά τις σοβαρές καταγγελίες του ανεξάρτητου δημοτικού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Μήνυμα μηδενικής ανοχής από το ΕΚΑΒ Αργολίδας: «Αδιανόητο να δεχόμαστε βία την ώρα που σώζουμε ζωές»

«Η σημερινή αναβολή της διαδικασίας για δικονομικούς λόγους δεν αλλάζει την ουσία του μηνύματος που θέλουμε να στείλουμε προς κάθε κατεύθυνση. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ βρίσκονται

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: Περίεργη απάντηση – παρέμβαση στήριξης της δημοτικής αρχής από τους εκδότες βιβλίων και μαθήματα δημοσιογραφίας !!!

Είναι αυτό που λένε: «Εσένα τώρα ποιος σου μίλησε και πήρες θέση;». Αυτό το ερώτημα μάλλον ταιριάζει απόλυτα στους διοργανωτές της Έκθεσης Βιβλίου στο Ναύπλιο, οι οποίοι, εκτός από βιβλία,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »