Νέοι υποψήφιοι για Αναγνωσταρά

Δύο νέοι υποψήφιοι ανακοινώθηκαν για την παράταξη του Παναγιώτη Αναγνωσταρά μέσω των ακόλουθων δηλώσεων :
Αθανασία (Σούλα) Καββαδία – Παπαρρηγοπούλου
Ονομάζομαι Αθανασία Καββαδία Παπαρρηγοπούλου. Είμαι συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος (βαθμός υποδιευθυντή). Τα τελευταία χρόνια εκλέγομαι πρόεδρος της
Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ναυπλίου της Νέας Δημοκρατίας της οποίας και είμαι μέλος. Επίσης είμαι εκλεγμένο μέλος του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ» (ταμίας). Αποφάσισα να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές αποδεχόμενη τη πρόταση του Παναγιώτη Αναγνωσταρά γνωρίζοντας τη προσφορά του στον Δήμο Ναυπλιέων και τα έργα που έχει παραδώσει στους δημότες. Η σημερινή κατάσταση απραξίας στον Δήμο μας δε θα μπορούσε να με αφήσει αδιάφορη. Με τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά είμαι σίγουρη ότι ο Δήμος Ναυπλιέων θα μπει πάλι σε τροχιά ανάπτυξης.
Παναγιώτης Καρμπέρης
Ονομάζομαι Παναγιώτης Καρμπέρης και είμαι ιδιωτικός υπάλληλος.  Είμαι παντρεμένος με την

Νεκταρία Δημητριάδη, έχουμε δύο παιδιά και μένουμε μόνιμα στην Άρια Ναυπλίου. Γνωρίζοντας τα προβλήματα που έχει η κοινότητα της Άριας τα τελευταία χρόνια δεν θα μπορούσα να μην συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές. Πιστεύω ότι μόνο με Δήμαρχο τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά μπορούν να δοθούν λύσεις τόσο στα απλά όσο και στα πιο σύνθετα προβλήματα που υπάρχουν στην κοινότητα μας αλλά και ευρύτερα στον Δήμο Ναυπλιέων. Γι’ αυτό λοιπόν αποδέχθηκα τη πρόταση του κ. Αναγνωσταρά και στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα είμαι υποψήφιος στη Τοπική Κοινότητα Αρίας με το συνδυασμό Ναυπλιο Πρωτεύουσα ξανά.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Ανοικτή προπόνηση στην Καραθώνα, δίπλα στη θάλασσα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ο σύλλογός μας και η προπονήτριά μας, Λαμπάδα Μαρία, διοργανώνουν μία ξεχωριστή, ανοιχτή πρωινή προπόνηση δίπλα στη θάλασσα, τιμώντας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: Αφιέρωμα στην Ελληνική Επανάσταση του 1821 – 200 χρόνια από την Έξοδο του Μεσολογγίου

Ο Δήμος Ναυπλιέων διοργανώνει εκδήλωση – αφιέρωμα στην Ελληνική Επανάσταση του 1821, τιμώντας παράλληλα τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την ηρωική Έξοδο του Μεσολογγίου, ένα από

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Αργολικός SOS: Η δημοτική αρχή Ορφανού δεν λέει ποιος έδωσε την εντολή για να πέσουν τα λύματα στη θάλασσα…καταγγέλλει η παράταξη «Ναύπλιο – Επόμενη Μέρα»

Απίστευτες διαστάσεις παίρνει η καταγγελία για την ρίψη λυμάτων στην θάλασσα. Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης “Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα” αναφέρονται τα ακόλουθα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Όταν οι υπαινιγμοί και οι σκιές υποκαθιστούν την πολιτική ευθύνη-Της Έλενας Λεζέ

Η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ανέδειξε ένα ζήτημα που δεν μπορεί να περάσει ως μια ακόμη πολιτική συζήτηση της καθημερινότητας. Η καταγγελία εργαζόμενης για εκφοβισμό από αιρετό

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »