ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Την δρομολόγηση λεωφορείων του ΚΤΕΛ προς τις Κοινότητες του Δήμου Ερμιονίδας.

ζήτησε με επιστολή του προς τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαλτέζο ο επικεφαλής της ΝΕΔΥΠΕΡ Τάσος Τόκας Στην σχετική επιστολή αναφέρει τα ακόλουθα:. Αντιπεριφερειάρχη, πληθαίνουν οι διαμαρτυρίες κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Ερμιονίδας για την έλλειψη δρομολογίων των λεωφορείων του ΚΤΕΛ, από το κέντρο προς τις Κοινότητες με αποτέλεσμα να μην εξυπηρετούνται στις καθημερινές τους ανάγκες.
 Σήμερα μετά από μεγάλο διάστημα επανερχόμαστε σιγά-σιγά στην κανονικότητα και εκλείπουν οι λόγοι για τη μη δρομολόγηση λεωφορείων του ΚΤΕΛ, εξαιτίας των μέτρων πρόληψης αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού και της απαγόρευσης κυκλοφορίας που είχε επιβληθεί.
Όπως γνωρίζετε τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ που εκτελούσαν τα δρομολόγια από Κρανίδι προς τα χωριά του Δήμου Ερμιονίδας εξυπηρετούσαν μία τεράστια γεωγραφική έκταση και τα χρησιμοποιούσαν καθημερινά πολλοί εργαζόμενοι – κάτοικοι των παραπάνω περιοχών για τη μετάβαση στις εργασίες τους στο κέντρο και αντιστρόφως. 
Επίσης αρκετοί επιβάτες κυρίως ηλικιωμένοι χρησιμοποιούσαν τα συγκεκριμένα δρομολόγια για να μεταβούν στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου και σε άλλες υπηρεσίες ( τράπεζες-ΙΚΑ- κ.λ.π.) γρήγορα, χωρίς ταλαιπωρία με μία συγκοινωνία που σήμερα όμως δεν υπάρχει.
κ. Αντιπεριφερειάρχη,
Οι συγκοινωνίες αποτελούν δημόσιο κοινωνικό αγαθό και πρέπει πρώτα να εξυπηρετούνται οι πολίτες και το δημόσιο συμφέρον.
Παρακαλούμε όπως κάνετε ότι είναι απαραίτητο για να επανέλθει η κανονικότητα στη δρομολόγηση λεωφορείων στον Δήμο Ερμιονίδας, έχοντας ως κύριο στόχο την εξυπηρέτηση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.
Με εκτίμηση 
Τάσος Τόκας
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Επιμελητήριο Αργολίδας: Πρεμιέρα την Τετάρτη για το 13ο Φεστιβάλ “Γεύσεις και Όψεις” στο Πορτοχέλι – Το πρόγραμμα

Το Επιμελητήριο Αργολίδας σας προσκαλεί στα εγκαίνια του 13ου Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «Γεύσεις και Όψεις» που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 19 Αυγούστου 2026 και

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ο Γιάννης Ανδριανός στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τον Κωνσταντίνο Δ. Μπροδήμα στα Δίδυμα

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός παρέστη στα Δίδυμα στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τον έφεδρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Η Σ.Ε.Τ.Α.Α. Αργολίδας καταδικάζει την επίθεση σε διασώστη του ΕΚΑΒ στο Άργος

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας (Σ.Ε.Τ.Α.Α.) εκφράζει τον αποτροπιασμό του και καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »