Ανώτερος αξιωματούχος εξοπλιστικών προμηθειών στην Τουρκία δήλωσε πως η χώρα είναι κοντά σε συμφωνία με τις ΗΠΑ για την αγορά έξι βαρέων στρατιωτικών μεταγωγικών ελικοπτέρων CH-47, κατασκευασμένα από την Boeing, αξίας άνω των 300 εκατ. δολ.
Λόγω των δημοσιονομικών περιορισμών, η Υπηρεσία Εξοπλιστικών Προμηθειών της Τουρκίας, αποφάσισε να αγοράσει έξι CH-47, για το στρατό, μεταθέτοντας την απόφαση για τα υπόλοιπα οκτώ στο μέλλον.
Σημειώνεται ότι οι διαπραγματεύσεις για τη σύμβαση μεταξύ της Τουρκικής Υπηρεσίας, της κυβέρνησης των ΗΠΑ και της Boeing ξεκίνησαν πέρυσι.
πηγη:http://www.emea.g

“Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα”: Δημοτική Αρχή Ορφανού σε ελεύθερη πτώση-Ο πανικός τους δεν κρύβεται…
Η κατηφόρα της δημοτικής αρχής Ορφανού δεν έχει τέλος. Τα εσωτερικά της προβλήματα είναι πλέον ανεξέλεγκτα, η διαχειριστική της ανεπάρκεια αποδεικνύεται καθημερινά και η εικόνα της





