prooptiki@msn.com

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Πάτρα


Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), ανακοινώνει την έναρξη της 15ης Σειράς του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Πάτρα στις 9 Απριλίου 2010.
Το πρόγραμμα αυτό, που απευθύνεται σε πτυχιούχους ΑΕΙ-ΤΕΙ με τριετή εργασιακή εμπειρία και σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που διαθέτουν οκταετή επαγγελματική εμπειρία και θέση ευθύνης, γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση σε όλη την Ελλάδα. Η επιτυχία αυτή αποδεικνύεται από το γεγονός ότι, μέχρι σήμερα, αποφοίτησαν από αυτό 3.000 στελέχη που ήδη πραγματοποιούν επιτυχημένη καριέρα στο χώρο των επιχειρήσεων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα αυτό έχει πραγματοποιηθεί σε 18 πόλεις της Ελλάδας όπως στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Λαμία, Καλαμάτα, Κόρινθο, Χαλκίδα, Χανιά, Ρέθυμνο και Αγρίνιο.
Το πρόγραμμα διαρκεί 15 μήνες και τα μαθήματα διεξάγονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο (Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί) στις εγκαταστάσεις της ΕΕΔΕ στο κέντρο της Πάτρας. Το διδακτικό προσωπικό, αποτελείται από καταξιωμένους μάνατζερ και έγκριτους ακαδημαϊκούς με μακρόχρονη εμπειρία στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, οι οποίοι συνεργάζονται αρκετά χρόνια με την ΕΕΔΕ και ταξιδεύουν από την Αθήνα για τη διδασκαλία των μαθημάτων.
Το κόστος του προγράμματος που ανέρχεται στα 5.000 € (μέλη της ΕΕΔΕ) και 5.200 € (για μη μέλη της ΕΕΔΕ) μπορεί να καλυφθεί με το 0.45% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.
Μεταξύ των σπουδαστών που έχουν παρακολουθήσει το πρόγραμμα στην Πάτρα είναι στελέχη από εταιρίες και τράπεζες όπως την Mamidoil Jetoil, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, TITAN, Makro Cash & Carry, Frigoglass, Παπαστράτος, Kύκνος, Δωδώνη, GlaxoSimthKline, Johnson & Johnson, Bristol-Myers Squibb, Novartis, Astra Zeneca, Αχαϊκή Συνεταιριστική Τράπεζα, Marfin Egnatia Bank και Eurobank.
Την πρώτη ενότητα, Οργανωτική Συμπεριφορά Ι, θα διδάξει ο κος. Γεώργιος Αλεξάκης. Ο κος. Αλεξάκης σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και κατέχει Masters και Διδακτορικό (PhD) στην Οργανωτική Συμπεριφορά από το Middlesex University of London. Εργάστηκε σε παραγωγικές και διοικητικές θέσεις στο χώρο των μέσων μαζικής επικοινωνίας, των εκδόσεων και των συμβούλων επιχειρήσεων.
Για οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα της ΕΕΔΕ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία της ΕΕΔΕ στην Πάτρα, Πλατεία Πίνδου 1 & Γούναρη, 1ος όροφος. Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι: τηλ. 2610 318 573, email: patra@eede.gr, website: www.eede.gr .

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Γιώργος Γαβρήλος: “Η Κυβέρνηση εμπαίζει τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους”

Ο κόσμος του πρωτογενή τομέα βρίσκεται σε πλήρη εγκατάλειψη από την Κυβέρνηση. Τα προβλήματα των παραγωγών συσσωρεύονται καθημερινά και ο εμπαιγμός συνεχίζεται. Οι εκμεταλλεύσεις του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α: Πανελλαδική Στάση Εργασίας έως τις 12.00 το μεσημέρι της Πέμπτης στις Υπηρεσίες Δόμησης

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) έχει προκηρύξει, σε συνεννόηση και συνεργασία με τις Ομοσπονδίες Π.Ο.ΜΗ.Τ.Ε.Δ.Υ. και

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δήμος Ναυπλιέων: Ο εορτασμός του Αγίου Αναστασίου στην Αθήνα

Εορτασμός του Αγίου Αναστασίου στην Πρωτεύουσα και απονομή επετειακού μεταλλίου στον πρόεδρο του συλλόγου απανταχού Ναυπλιέων «ο Ναύπλιος» κ.Κολόκα Στους εορτασμούς προς τιμήν του Πολιούχου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ καλεί τα μέλη του να επικοινωνήσουν ΑΜΕΣΑ με οποιοδήποτε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου προκειμένου να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

«Μαραθώνιος Ναυπλίου – Nafplio Marathon 2023» Συμμετοχή της Σχολικής Κοινότητας – Ομάδες Κοινωνικής Προσφοράς

Μια ακόμα πρωτοβουλία της διοργάνωσης του Μαραθωνίου Ναυπλίου είναι η Δωρεάν Συμμετοχή της τοπικής Εκπαιδευτικής Κοινότητας αλλά και όλων των ομάδων κοινωνικής προσφοράς του Δήμου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »