Την παραίτησή του από την θέση του εφημέριου του Αγίου Γεωργίου υπέβαλλε ο Ιερέας Ελευθέριος Μίχος μετά την ανακοίνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τη χρηματοδότηση του έργου που θα οδηγήσει στην αποκατάσταση του Ναού. Σε ανάρτηση στην
προσωπική του σελίδα στο facebook ο Ιερέας αναφέρει τα ακόλουθα : Ένα σημαντικό μνημείο για το Ναύπλιο.Πριν λίγες μέρες εντάχθηκε η αποκατάστασή του στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων από την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Σήμερα υπέβαλα και επίσημα την παραίτησή μου στην Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος,από Εφημέριος του Ιερού Ναού.Εύχομαι στο νέο Εφημέριο να ολοκληρώσει αυτό το μεγάλο έργο, παράλληλα με το Ενετικό κτίριο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής για την άριστη συνεργασία, στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος κ.κ. Νεκτάριο,στον Περιφερειάρχη κ. Τατούλη,στον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Κωστούρο,στους τρεις Βουλευτές Αργολίδας κ.κ. Γκιόλα ,Ανδριανό και Μανιάτη,στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χειβιδόπουλο,στους Περιφερειακούς συμβούλους κα Παναγιωτοπούλου και κ. Σαρρή,στο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και στο προσωπικό του Ιερού Ναού και σε όλους τους ζεστούς ανθρώπους της Ενορίας του Αγίου Γεωργίου ,που με ανέχτηκαν περίπου τα δύο τελευταία χρόνια.
4ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων: «Με Μουσική και μ’ Όνειρο»
Σε μια περίοδο κατά την οποία η εκπαίδευση καλείται να επαναπροσδιορίσει τον ρόλο της μέσα σε ένα σύνθετο και ταχέως μεταβαλλόμενο κοινωνικό





