Για εντεκάτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται και φέτος το Παλαμήδειο Πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών, στο Ναύπλιο, το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Νοεμβρίου από τα αθλητικά σωματεία του Choy Lee Fut Kung-fu .
Ένα Τουρνουά μαχητικών αθλημάτων που έχει γίνει θεσμός στην πόλη μας.
Το πρωτάθλημα τελεί υπό την αιγίδα του ΔΗΜΟΥ
ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ – Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. , της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού ΚουνγκΦού, και της Πανελλήνιας ομοσπονδίας Κικ Μποξιγκ.
Αναμένεται να συμμετέχουν πάνω από 800 αθλητές από όλη την Ελλάδα, (ενδεικτικά αναφέρουμε: Κρήτη, Πάτρα, Θεσσαλονίκη Γιάννενα, Αγρίνιο Αθήνα, Σύρο, κ.α) καθώς και αθλητές από την Φιλανδία, Ρουμανία και την Κύπρο που έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή. Δύο χιλιάδες θεατές και φίλοι των μαχητικών αθλημάτων θα βρεθούν στην πόλη μας το διήμερο 18 και 19 Νοεμβρίου για το Παλαμήδειο πρωτάθλημα.

Δυο χαμένες ευκαιρίες για την προστασία του Υγροβιότοπου Ναυπλίου-Νέας Κίου-Του Τόλη Κοΐνη
Έχει ξεκινήσει η δημόσια διαβούλευση για το σχέδιο εφαρμογής μέτρων προστασίας για τον Υγροβιότοπο (ή όπως λέγαμε παλιότερα για τον Βάλτο)