prooptiki@msn.com

Οι αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Αποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου η οποία συνεδρίασε την Τρίτη 4 Ιανουαρίου, στην Τρίπολη.

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή ενέκρινε την ανάθεση επειγουσών εργασιών αντιπλημμυρικής προστασίας, προϋπολογισμού 120.000 ευρώ, σε υδατόρεμα στην πυρόπληκτη περιοχή Καλεντζίου – Σπαθοβουνίου.

Προέβη επίσης στην έγκριση του πρακτικού αποσφράγισης και αξιολόγησης προσφορών και αιτήσεων συμμετοχής σε ανοικτή διαδικασία, μέσω του ΕΣΗΔΗΣ (Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων) για το προϋπολογισμού 800.000 ευρώ έργο συντήρησης και σήμανσης του επαρχιακού δρόμου Λυκοποριά – Καλλιθέα – Ελληνικό.

Ενέκρινε ακόμα την δημοπράτηση των ηλεκτρομηχανολογικών έργων στο αλιευτικό καταφύγιο Βραχατίου, προϋπολογισμού 689.533,95 ευρώ, ενώ προχώρηση στην ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για εργασίες συντήρησης και ασφάλειας στο τμήμα Καλαμάκι – Κορώνη της 9ης επαρχιακής οδού με προϋπολογισμό 1.028.731 ευρώ.

Τέλος, εκτός ημερήσιας διάταξης, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε την κατάθεση προσφυγής ανάκλησης από την Περιφέρεια προς το Ελεγκτικό Συνέδριο σχετικά με τον διαγωνισμό δακοκτονίας.

Ακόμα, προέβη στην έγκριση του πρακτικού του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την αγορά 5 οχημάτων 4×4, προϋπολογισμού 200.000.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Αργολίδας καλεί τα μέλη της παράταξης σε ανοιχτή συνεδρίαση την Τετάρτη

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Αργολίδας, καλεί τα μέλη της παράταξης στην κοινή συνεδρίαση της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα, της Νομαρχιακής Επιτροπής, των Συντονιστικών Επιτροπών καθώς και των

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ο αντιδήμαρχος Μάριος Ρέσκος, ξανά υποψήφιος με το Δημήτρη Καμπόσο

Με την παράταξη του Δημάρχου Άργους-Μυκηνών, «Δημήτρης Καμπόσος-Αλλαγή Πορείας», θα είναι υποψήφιος και στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών, Μάριος Ρέσκος. Η σχετική

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας την σύμβαση για την αντικατάσταση της γέφυρας στον Ερασίνο

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας υπέγραψε την, Τετάρτη 31 Μαΐου, στην Νέα Κίο, την σύμβαση με τον ανάδοχο του με προϋπολογισμό 750.000 ευρώ έργου αντικατάστασης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Σοκ στο αεροδρόμιο Ηρακλείου: Συνελήφθη γιατί χτυπούσε τη γυναίκα του στο κεφάλι σε κοινή θέα

Μάρτυρες ενός απίστευτου περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας έγιναν οι επιβάτες και οι υπάλληλοι των αεροπορικών εταιρειών που βρίσκονταν στην αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου Ηρακλείου το βράδυ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »