Γ. Μανιάτης: «Συζητήσαμε για σύγχρονη Κεντροαριστερά και ανάπτυξη με κοινωνικό πρόσημο»

Ανακοίνωση για τη συνάντηση που είχε με Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη έδωσε στη δημοσιότητα ο Γιάννης Μανιάτης αναφέροντας τα ακόλουθα: Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη, την πόλη που έζησα και υπηρέτησα ως
καθηγητής της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για πάνω από 15 χρόνια. Είναι τιμή και χαρά μου κάθε φορά που συναντιέμαι με το φίλο Δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη. Άνθρωπο που πολιτεύεται με ειλικρίνεια και αντισυμβατικό τρόπο. Κι αυτό για μένα, ειλικρίνεια, αντισυμβατικότητα και αξιοπιστία είναι κεντρικές αξίες του νέου πολιτικού πολιτισμού που φέρνει στο προσκήνιο η υποψηφιότητά μου.
Συζητήσαμε για την Κεντροαριστερά, τη σύγχρονη Σοσιαλδημοκρατία και πως είναι ανάγκη οι πολίτες να συμμετάσχουν όχι μόνον στην εκλογική αναμέτρηση, αλλά και παρακολουθώντας από κοντά τις προτάσεις των υποψηφίων. Γι’ αυτό έχω ζητήσει να γίνουν debates και στις 13 περιφέρειες, ώστε οι τοπικές κοινωνίες να ακούσουν και να αξιολογήσουν τις πολιτικές μας απόψεις και θέσεις για τα προβλήματα της χώρας.
Με το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, συζητήσαμε επίσης για αποτελεσματικά και σύγχρονα αναπτυξιακά μοντέλα με κοινωνικό πρόσημο και πώς μπορούν κεντρικό κράτος και τοπική αυτοδιοίκηση να φέρουν αποτελέσματα υπέρ του πολίτη.
Ευχαριστώ το Δήμαρχο για τον πολύτιμο χρόνο και πάνω απ΄ όλα για την καλή του διάθεση για γόνιμο διάλογο και ανταλλαγή απόψεων, που είναι πάντα χρήσιμες. Καλή συνέχεια.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Διοίκηση Ορφανού: Πυροτεχνήματα και απόλυτο τέλμα για το στρατόπεδο Ναυπλίου-Το ΤΕΘΑ παίρνει το «πάνω χέρι»

Από τον ρεαλισμό της συνεκμετάλλευσης, στο απόλυτο νομικό και αναπτυξιακό τέλμα – Πώς το Ναύπλιο κινδυνεύει να χάσει έναν ζωτικό χώρο την ώρα που η Κόρινθος προχωρά σε έργα – Έρευνα: Γιούλα Λαπαθιώτη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων για εκλογή νέου Προεδρείου και Δημοτικής Επιτροπής

Η συνεδρίαση που αφορά την εκλογή μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημοτικής Επιτροπής, σηματοδοτεί την έναρξη της 2ης θητείας της τρέχουσας δημοτικής περιόδου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

1ο ΓΕΛ Ναυπλίου: «Από το αλάτι στην Ιστορία – Πολωνία»: Όταν η Ιστορία συναντά τη Χημεία»

Ένα ξεχωριστό εκπαιδευτικό ταξίδι γνώσης και εμπειριών πραγματοποίησαν 41 μαθητές και 4 συνοδοί εκπαιδευτικοί του 1ου ΓΕΛ Ναυπλίου στην Πολωνία, από τις 18 έως τις 22 Ιουνίου 2026,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Νέα κοινωνική παρέμβαση 4,1 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για τη στήριξη παιδιών, οικογενειών και ατόμων με αναπηρία

Έχοντας στόχο τη στήριξη των οικογενειών και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, η Περιφέρεια Πελοποννήσου προχωρά στην ενεργοποίηση νέας χρηματοδοτικής πρόσκλησης συνολικού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »