Γ. Μανιάτης: «Τα εθνικά συμφέροντα κλωτσοσκούφι από πατριδοκάπηλους κι εθνικολαϊκιστές»

Δήλωση μου, ως ειδικός αγορητής της ΔΗΣΥ στο νσχ για Ενεργειακές Κοινότητες:
«Σήμερα ο Γ. Βαρεμένος κατά τη συζήτηση νομοσχεδίου στη Βουλή κατήγγειλε «Δεν κατανοώ τη φιλολογία για το δημοψήφισμα διότι υπάρχει ορατός κίνδυνος να αρχίσει ο χορός των τεράτων, να δώσουμε ευκαιρία στον
τυχοδιωκτισμό να μετρήσει τα όριά του. Αυτό θέλουμε;». Την ίδια στιγμή ο Π. Καμμένος μιλάει για Vardaska και ο κ. Τσίπρας με τον κ. Κοτζιά υποτίθεται ότι διαπραγματεύονται με σοβαρότητα στον ΟΗΕ με Νίμιτς και αλλού. Δεν υπάρχει κυβερνητική πλειοψηφία.
Άναυδοι οι Έλληνες πολίτες και οι συνάδελφοί μας στη Βουλή παρακολουθούμε ένα απίστευτο παραλήρημα από τα κόμματα της συγκυβέρνησης για το «Μακεδονικό». Από τη μία ακούμε τους εκπροσώπους της «Λέσχης Εθνικοφρόνων» και τον πρόεδρό της Π. Καμμένο να πετάνε ονόματα και απειλές στον αέρα και από την άλλη πλευρά, την πλευρά του ΥΠΕΞ να διαρρέουν σενάρια περί σύνθετης ονομασίας.
Αυτή είναι η κυβέρνηση Τσίπρα. Αυτή είναι η κυβέρνηση Καμμένου.
Κυβέρνηση καιροσκόπων και πολιτικών απατεώνων.
Κυβέρνηση όπου τα δύο κόμματα που την απαρτίζουν συγκρούονται για το πώς θα κρατηθούν στην καρέκλα της εξουσίας, εις βάρος των συμφερόντων των πολιτών και της πατρίδας μας.
Η εξωτερική πολιτική της χώρας, τα εθνικά συμφέροντα έχουν πλέον καταντήσει κλωτσοσκούφι στα στόματα και στις επιλογές πατριδοκάπηλων και εθνολαϊκιστών. Έχουν γίνει εργαλεία λαϊκισμού και ανευθυνότητας.
Έχουμε μία κυβέρνηση χωρίς στρατηγική στο Μακεδονικό, μία κυβέρνηση που μέσα στη Βουλή των Ελλήνων διατυπώνει δύο τουλάχιστον διαφορετικές θέσεις, αλλά που ταυτόχρονα απαιτεί τις θέσεις της αντιπολίτευσης, την  οποία δεν έχει ενημερώσει καν για τις πρόσφατες εξελίξεις επί του θέματος.
Η κυβέρνηση Τσίπρα, εκτός από την οικονομία, βλάπτει σοβαρά και τα εθνικά μας συμφέροντα. Πρέπει να φύγει άμεσα. Υπάρχει πια θέμα με την κυβερνητική πλειοψηφία στη Βουλή.».

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους-Μυκηνών για εκλογή νέου Προεδρείου και Δημοτικής Επιτροπής

Σε ειδική, δημόσια, δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Άργους-Μυκηνών καλεί τα μέλη ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντώνιος Βαρδάκας. Η συνεδρίαση που αφορά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ιστορικά εγκαίνια με σημαντικές ανακοινώσεις Μενδώνη στο ανακαινισμένο Αρχαιολογικό Μουσείο Άργους

Μετά από 12 ολόκληρα χρόνια αναμονής, η αρχαιότερη συνεχώς κατοικούμενη πόλη της Ευρώπης απέκτησε ξανά τη δική της «κιβωτό του χρόνου». Σε μια λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ας μιλήσουμε για νερό ύδρευσης, πλημμύρες, πυρκαγιές, κατολισθήσεις στο Ναύπλιο-Του Τόλη Κοΐνη

Πολλοί φίλοι με κατηγορούν ότι έχω επικεντρώσει το ενδιαφέρον μου στην υπό κατασκευή Μαρίνα Ναυπλίου, την τύχη της Καραθώνας και της ιδιωτικοποίησης των περιουσιακών στοιχείων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων για εκλογή νέου Προεδρείου και Δημοτικής Επιτροπής

Η συνεδρίαση που αφορά την εκλογή μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημοτικής Επιτροπής, σηματοδοτεί την έναρξη της 2ης θητείας της τρέχουσας δημοτικής περιόδου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ο Πρόεδρος της Ε.Ι.Ε.Τ. στη Γνωμοδοτική Επιτροπή για την Παιδεία στα Μέσα

Στο πλαίσιο της εφαρμογής του Ν. 5253/2025, συστήθηκε και συγκροτήθηκε Γνωμοδοτική Επιτροπή για την Παιδεία στα Μέσα, η οποία θα απαρτίζεται από εμπειρογνώμονες, εκπροσώπους ανεξάρτητων αρχών,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »