Πρώην υπουργός του Πασοκ κατέθεσε την κομματική του ταυτότητα


Ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Καβάλας στις κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου, Δημοσθένης Δημοσθενόπουλος κατέθεσε στο ΠΑΣΟΚ την κομματική του ταυτότητα. Ο λόγος που διάλεξε τον τρόπο αυτόν να διαμαρτυρηθεί προς τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους, και ότι η ηγεσία του κόμματος δεν υπολογίζει την γνώμη της Περιφέρειας πριν πάρει οποιεσδήποτε αποφάσεις που την αφορούν.
Ομως εμείς μάθαμε ότι ο βασικός λόγος της αντίδρασης είναι
η επιλογή της Πόπης Γερακούδη ως Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Με την επιλογή αυτή του κόμματος απογοητεύτηκε ιδιαίτερα, επειδή θεωρούσε ότι άλλοι έπρεπε να επιλεγούν σε τέτοιου είδους θέσεις και άλλα πρέπει να είναι τα κριτήρια…….
kafeneio-gr.blogspot.com

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Πρωτοβουλία Γεωργόπουλου: Εξασφάλισε κτήριο για την λειτουργία ιατρείου στο Κρανίδι-Μέριμνα για Πορτοχέλι και Ερμιόνη

Συνεπής στις δεσμεύσεις του για την εξυπηρέτηση των κατοίκων στον τομέα της υγείας, ο Δήμος Ερμιονίδας ενεργοποιεί ένα δίκτυο  υγειονομικών δομών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δήμος Άργους – Μυκηνών: Mοναδική βιωματική εμπειρία για παιδιά στον ιστορικό χώρο της Πυραμίδας Ελληνικού

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 19 Απριλίου, η εκδήλωση με τίτλο «Στα ίχνη της “Πυραμίδας”: Ένα ταξίδι στο Χρόνο και την Παράδοση»,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »