Επαγγελματίες τουρισμού και εστίασης ζητούν συμπαράσταση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Τη συνδρομή της Περιφέρειας Πελοποννήσου ζητεί η Ενωση Ξενοδόχων Κορινθίας προκειμένου ο τουριστικός κλάδος του νομού να αντιμετωπίσει το σοβαρό πρόβλημα βιωσιμότητας που έχει προκύψει μετά από την
λήψη των μέτρων για την αποτροπή διάδοσης του νέου κορονοϊού, όπως σημειώνει στην επιστολή του προς τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.
Η Ένωση, καλεί τον περιφερειάρχη να παρέμβει προς τους αρμόδιους υπουργούς Οικονομικών και Τουρισμού, προκειμένου να δοθούν λύσεις σε συγκεκριμένα ζητήματα που έχουν προκύψει σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των ξενοδοχειακών μονάδων.
Ανάλογα ζητήματα έχουν προκύψει και για τους ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων καταλυμάτων, όπως τονίζει σε επιστολή της προς τον Π. Νίκα η Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Πελοποννήσου – Κυθήρων.
Η Ομοσπονδία καλεί την Περιφέρεια να συνδράμει μέσα ένα σχέδιο δράσεως στόχος του οποίου θα είναι η διαφήμιση και η προβολή της μέσω digital marketing.
Εξ άλλου, την συμπαράσταση της Περιφέρειας και του περιφερειάρχη ζητεί ο Εμπορικός Σύλλογος  Γυθείου, αναφορικά με πρότασή του προς τους υπουργούς Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνι Γεωργιάδη , η οποία αποσκοπεί στην στήριξη του κλάδου της εστίασης, ο οποίος επίσης έχει πληγεί από τα μέτρα αποτροπής διάδοσης της πανδημίας.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΔΟΛΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ: ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΦΥΠΕΚΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΣΟΒΑΡΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΠΑΝΙΔΑ

Ενενήντα πέντε δηλητηριασμένα δολώματα και έναν νεκρό σκύλο εντόπισαν σε κοινή επιχείρηση οι Ειδικές Μονάδες Ανίχνευσης Δηλητηριασμένων Δολωμάτων (ΕΜΑΔΔ) του Κυνηγετικού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: 2ο & 3ο Εργαστήριο Φωτογραφίας στο Μουσείο Παιδικής Ηλικίας του Ιδρύματος Βασίλη Παπαντωνίου

Με την καθοδήγηση της αγαπημένης μας διακεκριμένης φωτογράφου Υπατίας Κορνάρου, συνεχίζουμε το φωτογραφικό μας ταξίδι με δύο ακόμα δημιουργικά εργαστήρια γεμάτα φαντασία, παιχνίδι και… πολλά κλικ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »