Η δικηγόρος Μαργαρίτα Πατς-Κάτρη υποψήφια με το συνδυασμό του Παναγιώτη Αναγνωσταρά

Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις υποψηφίων από την παράταξη του Παναγιώτη Αναγνωσταρά με την δικηγόρο Μαργαρίτα Πατς-Κάτρη να παίρνει σειρά προχωρώντας στην ακόλουθη δηλωση :
Ονομάζομαι Μαργαρίτα Πατς-Κάτρη, είμαι Πολωνή με ελληνική ιθαγένεια. Η μητέρα μου
ήταν καθηγήτρια ιστορίας και ο πατέρας μου, καθηγητής φυσικομαθηματικός.
Σπούδασα Νομική στην Πολωνία και στην Ιταλία.
Το 2007 παντρεύτηκα τον αστυνομικό, Ναυπλιώτη Γεώργιο Κάτρη και έχουμε και μια κορούλα.
Το 2009 αναγνώρισα το πτυχίο μου στον ΔΟΑΤΑΠ και πέρασα με επιτυχία όλες τις απαιτούμενες εξετάσεις στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Ξεκίνησα την πορεία μου  ως ασκούμενη δικηγόρος και το 2014 ορκίστηκα να υπηρετώ ισόβια την δικαιοσύνη ως στάση και θέση. Επειδή πιστεύω στην ανταλλακτική, εξωδικαστική επίλυση διαφορών το 2015 ασχολήθηκα με την Διαμεσολάβηση εξασφαλίζοντας την ανάλογη διαπίστευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Το 2016 πέρασα με επιτυχία εξετάσεις και απέκτησα  ελληνική ιθαγένεια. Το 2017 συνδιοργάνωσα Διεθνές Συνέδριο Διαμεσολάβησης προς ενημέρωση των πολιτών για τον θεσμό της Διαμεσολάβησης στην Ελλάδα και διεθνώς . Το 2018 κατέστην εκπαιδεύτρια διαμεσολάβησης και εξελέγην  στο επταμελές συμβούλιο Πολιτιστικού Συλλόγου Τολού.
Καθ’ όλη την διάρκεια διαμονής μου στην Ελλάδα ασχολήθηκα με τα πολιτιστικά του τόπου μου (Τολό) συμμετέχοντας στους παραδοσιακούς χορούς , σε δενδροφυτεύσεις και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις υπέρ του τόπου μου ενώ υπηρετώ τον εθελοντισμό σε κάθε έκφανσή του.
Έχω την διάθεση να εργαστώ κοπιαστικά για τον τόπο μου προς ανάδειξη της πολιτισμικής του κληρονομιάς και ενίσχυση των υποδομών εκείνων που θα ευνοήσουν την ακμή του. Με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Αναγνωσταρά “Πρωτεύουσα ξανά” είμαι βέβαιη ότι θα καταφέρουμε να οδηγήσουμε τον τόπο μας στο απόγειο της ανάπτυξής του. Από πλευράς μου, θα συμβάλλω τα μέγιστα ώστε να προσφέρω στον τόπο μας και θα αγωνιστώ σε αυτή την κατεύθυνση. Η εμπιστοσύνη όλων σας, θα με τιμήσει. Να είστε σίγουροι πως αντιλαμβάνομαι το καθήκον του δημοτικού συμβούλου ως ύψιστη ευθύνη.

Μαργαρίτα Πατς-Κάτρη
Δικηγόρος Ναυπλίου
Εκπαιδεύτρια διαμεσολαβητών

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Πολύπλευρη υποστήριξη του Επιμελητηρίου Αργολίδας στην Έκθεση του Αγροτουρισμού «Επίδαυρος Βίωμα»

Στην τελετή των εγκαινίων της 29ης Έκθεσης Αγροτουρισμού «Επίδαυρος Βίωμα», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Ιουνίου 2026 στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου, παρέστη ο Πρόεδρος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων για εκλογή νέου Προεδρείου και Δημοτικής Επιτροπής

Η συνεδρίαση που αφορά την εκλογή μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημοτικής Επιτροπής, σηματοδοτεί την έναρξη της 2ης θητείας της τρέχουσας δημοτικής περιόδου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ανακοινώθηκαν οι αντιπεριφερειάρχες: Στην θέση του ο Σιδέρης μέχρι το τέλος του χρόνου-Σταθεροί Γανώσης και Μαντζούνης

Μία νέα παράταση στην θητεία του ως Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κέρδισε ο Βασίλης Σιδέρης που παραμένει στην θέση του μέχρι το τέλος του έτους. Στις ίδιες θέσεις παρέμειναν τόσο ο Αναστάσιος Γανώσης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δυναμικό ξεκίνημα για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2026 του Δήμου Άργους – Μυκηνών με Γιάννη Κότσιρα (βίντεο)

To Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2026 του Δήμου Άργους – Μυκηνών ξεκινά δυναμικά το Σάββατο 04.07.2026 με τη συναυλία “ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ – 30 χρόνια”, στο Αρχαίο Θέατρο Άργους (ώρα: 21:00)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

“Αργολίδα: Όλοι για το νερό”: Κάλεσμα σε ενημέρωση και οργάνωση κινητοποίησης

Παρά το πολύ θετικό ύψος βροχοπτώσεων του φετινού χειμώνα, τη σημαντική βελτίωση της ποιότητας του νερού του Ανάβαλου και τη μεγάλη σε ποσότητα και διάρκεια λειτουργία της πηγής Κεφαλαρίου,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »