Μαθήματα ανθρωπιάς από μαθητές στην Αρκαδία

Εξήντα και πλέον δέματα με φαρμακευτικό υλικό και είδη καθαρισμού, συγκεντρώθηκαν με πρωτοβουλία του συλλόγου διοικητικών υπαλλήλων Αρκαδίας, του υπουργείου Παιδείας και με την βοήθεια του δήμου Τρίπολης, θα σταλούν στο δήμο Λέσβου για τις ανάγκες των προσφύγων που φτάνουν συνεχώς στο νησί.
Το υλικό συγκεντρώθηκε από μαθητές σχολείων της Αρκαδίας, και περιλαμβάνει είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζονται στο νησί για να βοηθήσουν τους πρόσφυγες που καταφθάνουν, σύμφωνα με την λίστα που έστειλε ο δήμος Λέσβου.

Ο δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, εξήρε την πρωτοβουλία του συλλόγου διοικητικών υπαλλήλων Αρκαδίας του υπουργείου Παιδείας και τον περιφερειακό διευθυντή εκπαίδευσης Πελοποννήσου, ενώ ευχαρίστησε τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για την προσφορά τους. Σημείωσε δε, ότι θα σταλεί στην Λέσβο και φαρμακευτικό υλικό που βρίσκεται αδιάθετο στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Τρίπολης.
Η πρωτοβουλία επεκτείνεται και με συγκέντρωση ρουχισμού για τις ανάγκες των προσφύγων  και εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθεί το σημείο όπου θα μαζεύονται και θα ταξινομούνται τα ρούχα.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

«Λουκέτο» στο Κολυμβητήριο Ναυπλίου από τον Μαντζαβράκο ντάλα καλοκαίρι για εργασίες συντήρησης!

Σε μια απόφαση που προκαλεί την κοινή λογική και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στην τοπική κοινωνία προχώρησε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Ηλίας Μαντζαβράκος. Με επίσημο δελτίο τύπου,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δ.Ε.Υ.Α. Ερμιονίδας: Τι απαντά το Διοικητικό Συμβούλιο για τις παράνομες συνδέσεις και το δίκτυο αποχέτευσης

Με έκπληξη, αλλά όχι με έκπληξη, διαβάσαμε την ανακοίνωση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας σχετικά με τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Ερ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Εκκωφαντική σιωπή στο Ναύπλιο: Η αφωνία Ορφανού- Καράπαυλου μπροστά στην πολιτική κρίση

Γιατί ο Δήμαρχος προτίμησε τη διάλυση της παράταξής του και την απώλεια της πλειοψηφίας αντί να απαντήσει για την υπόθεση Δωρή; Γιατί σιωπά ο επικεφαλής του «Ανάπλι Εμπρός»;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Εκδήλωση μνήμης για τα 52 χρόνια από την Κυπριακή τραγωδία στο Κολιάκι Επιδαύρου – Τιμή στον Ευάγγελο Τσάκωνα

Μια ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση μνήμης και τιμής διοργανώνει ο Δήμος Επιδαύρου, με αφορμή τη συμπλήρωση 52 ετών από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »