Αλλαγή Πορείας: “Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης…”

Απάντηση στην ανακοίνωση της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε πρίν από λίγο η Δημοτική παράταξη του Δημήτρη Καμπόσου «Αλλαγή Πορείας» Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: Η σημερινή ανακοίνωση
της Νομαρχιακής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ
αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως το κυβερνών κόμμα δεν έχει καμία αίσθηση της πραγματικότητας.
Δυστυχώς ζουν σε μια άλλη πραγματικότητα μακριά από εκείνη του λαού. Εκεί που οι πολίτες βλέπουν αποτυχία και εθνική υποχώρηση εκείνοι πανηγυρίζουν ενώ βαφτίζουν την ισοπεδωτική πολιτική τους προοδευτισμό.
Δεν μας κάνει λοιπόν εντύπωση που βλέπει αποτυχία στις επερχόμενες εκλογές για τον Δήμαρχο των έργων!
Ευσεβείς πόθοι τους και αυταπάτες…
Αν αντιλαμβάνονταν την πραγματικότητα θα είχαν παραιτηθεί πριν φτάσουν την χώρα σε αυτό το επίπεδο να προσφέρει αμαχητί ιερά και όσια. Έχουν το θράσος να επικαλούνται την δημοκρατία και να κουνάνε το δάχτυλο στον Δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο, όταν αγνοούν επιδεικτικά ότι άνω του 70% των Ελλήνων ήταν και είναι κατά της εθνικά επιζήμιας Συμφωνίας των Πρεσπών.
Οι κατηγορίες για καθεστωτικές πρακτικές λοιπόν σας ανήκουν διότι δημοκρατία με ολίγους δεν υφίσταται! Κρατηθείτε γερά στις καρέκλες σας έως τις επόμενες εθνικές εκλογές όπου με κανέναν τρόπο δεν θα μπορέσετε να φιμώσετε την θέληση του ελληνικού λαού.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Η ΕΛΜΕ Αργολίδας συμμετέχει στη  συγκέντρωση για την εργατική Πρωτομαγιά στο Ναύπλιο

Συμπληρώνονται φέτος, την 1η του Μάη, 140 χρόνια από την εξέγερση των εργατών στο Σικάγο το 1886. Η 1η του Μάη είναι ένα σύμβολο στον αγώνα των εργαζομένων όλου του κόσμου για καλύτερες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Στο επίκεντρο η ενίσχυση του ΕΚΑΒ Πελοποννήσου: Συνάντηση Δ. Πτωχού με στελέχη του Κέντρου

Στο σχεδιασμό για την αναβάθμιση της επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου εστίασε η συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 27 Απριλίου,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »