prooptiki@msn.com

Να αποσυρθεί το σπότ ζητά με άρθρο -παρέμβαση για τον τουρισμό ο περιφερειακός σύμβουλος Αντώνης Λυμπέρης

 

Την απόσυρση του σπότ που δημιούργησε η Περιφέρεια Πελοποννήσου για την τουριστική προβολή ζητά με άρθρο του ο Περιφερειακός σύμβουλος Αντώνης Λυμπέρης αναφέροντας τα ακόλουθα :Η Αργολίδα είναι μία από τις πιο σημαντικές τουριστικά περιοχές της Χώρας μας. Διαθέτει δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς όπως το Ναύπλιο και το Πόρτο Χέλι, μοναδικά μνημεία πολιτισμού όπως οι Μυκήνες και η Επίδαυρος, την αρχαιότερη πόλη της Ευρώπης όπως το Άργος και μοναδικές παραλίες που καλύπτουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών επισκεπτών της. Διαθέτει μεγάλο αριθμό σύγχρονων ξενοδοχειακών μονάδων, καταλυμάτων, camping καθώς και ένα από τα μεγαλύτερα Resort Luxury τουρισμού σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βρίσκεται δίπλα στα διάσημα νησιά του Αργοσαρωνικού όπως η Ύδρα, οι Σπέτσες και ο Πόρος. Παράλληλα η Αργολική γη παράγει εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης προϊόντα. 
Με μεγάλη έκπληξη είδα το νέο διαφημιστικό σποτ της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τον τουρισμό. 
Ένα σποτ που παρουσιάζει τους Πελοποννήσιους πολίτες (και τους Αργολιδείς φυσικά) ως στενόμυαλους, προκλητικούς, ζηλόφθονες και οπισθοδρομικούς.
Ως επιχειρηματίας επί σειρά ετών, θεωρώ ότι το συγκεκριμένο σποτ είναι απολύτως δυσφημιστικό για την Πελοπόννησο και την Αργολίδα. Ο τουρισμός για την Αργολίδα ήταν πάντα βασική παράμετρος για την τοπική μας οικονομία και την ανάπτυξη του τόπου μας. Οι Αργολιδείς πολίτες είναι δημιουργικοί άνθρωποι, φιλόξενοι και χαμογελαστοί.
Οι επιχειρηματίες που ασχολούνται με τον τουρισμό είτε στο επίπεδο φιλοξενίας, είτε στο επίπεδο σίτισης, είτε στον εμπορικό κλάδο, είναι σύγχρονοι επαγγελματίες, οι οποίοι κάνουν τα πάντα για να παρέχουν στους επισκέπτες μας ποιοτικές υπηρεσίες.
Το ενδιαφέρον του κ.Νίκα για την τουριστική ανάπτυξη της Αργολίδας περιορίζεται μέχρι σήμερα στην κατασκευή ενός «info kiosk» στο Ναύπλιο.
Ως Περιφερειακός Σύμβουλος στην Αργολίδα και ως επαγγελματίας που δραστηριοποιείται στον ευλογημένο αυτό τόπο, καλώ τους Αντιπεριφερειάρχες και τους Περιφερειακούς Συμβούλους όλων των παρατάξεων από την Αργολίδα να αντιδράσουν, έτσι ώστε να αποσυρθεί άμεσα αυτό το σποτ της ντροπής που δυσφημεί την Αργολίδα και την Πελοπόννησο γενικότερα.
Ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε. Αργολίδας
Αντώνης Λυμπέρης
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατρικής της Εργασίας και Περιβάλλοντος

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ιατρικής της Εργασίας και Περιβάλλοντος, το οποίο διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής της Εργασίας και Περιβάλλοντος. Το

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας στην ενημερωτική διημερίδα της ΚΕΔΕ, “στόχος του αυτοδιοικητικού πρέπει να είναι η προσφορά, όχι η επανεκλογή”

“Ως αυτοδιοικητικοί εκπροσωπούμε τον κόσμο μας, τον κόσμο που μας ψήφισε -στηρίζουμε και υπηρετούμε τα συμφέροντά του. Προφανώς ο καθένας μας έχει την ιδεολογία του,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας: «Να παρθούν τώρα πίσω οι απολύσεις της PEOPLECERT»

  Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας εκφράζει την στήριξη και αλληλεγγύη στους εργαζομένους της πολυεθνικής PEOPLECERT που έρχονται αντιμέτωποι με την τρομοκρατία της εργοδοσίας που

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Συνάντηση της Αντιδημάρχου Τουρισμού του Δήμου Ερμιονίδας με την Υφυπουργό Τουρισμού

Συνάντηση με την Υφυπουργό Τουρισμού, κ. Έλενα Ράπτη, είχε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Ερμιονίδας, κ. Αγγελική Λούμη, με κύριο θέμα την τουριστική ανάπτυξη, προώθηση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »