ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ-Οχι στα ευχολόγια και στα τελεσίγραφα-Περιμένουμε οικονομική πρόταση

Αρνητικό είναι το διοικητικό συμβούλιο του Πανναυπλιακού στο ψήφισμα που έδωσε μέλος της επταμελούς επιτροπής στον Κο Ψυχογιό και παραπέμπει εκ νεου στο οικονομικό πρόβλημα που όπως φαίνεται είναι και το μοναδικό
ζητούμενο για την διοικηση που περιμένι πρόταση συγκεκριμένη. Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:To ΔΣ Του Πανναυπλιακού ευχαριστεί τους αγνούς φιλάθλους του για το ενδιαφέρον τους και την ανυστερόβουλη αγάπη τους για τον σύλλογο. Είναι πράγματι συγκινητικη η προσπάθεια που γίνεται και θα ληφθεί σοβαρά υπ όψιν για την συνέχεια.
Επί της ουσίας τώρα ο Πανναυπλιακός δεν βοηθείται πουθενά από ευχολόγια και τελεσιγραφικές επιστολές. Είναι αυτονόητο ότι το ΔΣ είναι ανοιχτό και θα συζητήσει οποιαδήποτε σοβαρή και αξιόπιστη οικονομική πρόταση γίνει, κάτι που μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί. Αυτό είναι το ζητούμενο και μόνο . Όλα τα άλλα είναι για κατανάλωση και εντυπώσεις χωρίς περιεχόμενο ,που δεν βοηθούν σε τίποτα την ανόρθωση του συλλόγου ,την οποία ,θέλουμε να πιστεύουμε ,όλοι επιδιώκουν.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Μανώλης Μάκαρης: Ποιος ελέγχει τα ιδιωτικά δίκτυα ρεύματος των ΑΠΕ στην Πελοπόννησο;

Η μεγάλη πυρκαγιά στην Αττικοβοιωτία, που συνδέθηκε με εναέριο δίκτυο αιολικού πάρκου, ανέδειξε ένα σοβαρό ζήτημα ασφάλειας. Η υπόθεση οδήγησε σε πανελλαδική προκαταρκτική εξέταση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: Βαριές αιχμές Δεδεμπίλη και ιστορική «συγγνώμη»-Πότε θα απαντήσει ο Δήμαρχος για τις προσλήψεις στο Γηροκομείο; (βίντεο)

Σε γνώριμα επικοινωνιακά μονοπάτια επιλέγει να βαδίσει η δημοτική αρχή Ορφανού, επιστρατεύοντας τη θεωρία της «συνωμοσίας των πληκτρολογίων» κάθε φορά που έρχεται αντιμέτωπη με την κριτική

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Σφοδρή επίθεση του Εμπορικού Συλλόγου κατά της Δημοτικής Αρχής Ναυπλιέων για την έκθεση βιβλίου

Ψήφισμα Διαμαρτυρίας Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου: «Όχι στην εμπορευματοποίηση και την αλλοίωση της Έκθεσης Βιβλίου Ναυπλίου εις βάρος της τοπικής αγοράς»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ένταξη έργου 700.000 ευρώ για την Επ.Ο. Άργος – Πυργέλλα – Αγία Τριάδα – Αραχναίο από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στην ένταξη ενός ακόμη σημαντικού έργου για τη συντήρηση και τη βελτίωση του οδικού δικτύου της Αργολίδας προχωρά η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με απόφαση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »