Παρουσία του Μητροπολίτη Αργολίδας έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πιτας στον Δήμο Αργους Μυκηνών Στο Παλαιό Δημοτικό Μέγαρο, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος και οι δημοτικοί
σύμβουλοι έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα και το παρόν έδωσαν οι βουλευτές Αργολίδας, Γιάννης Ανδριανός και Ανδρέας Πουλάς στους οποίους απευθυνόμενος ο κ.Καμπόσος επεσήμανε ότι “Οι συνθήκες είναι τέτοιες που οφείλουμε όλοι μας να ομονοήσουμε”.
Ο Δήμαρχος Αργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος απευθυνόμενος στους δημοτικούς συμβούλους επεσήμανε ότι : “Οι πολίτες της περιοχής, μας έδωσαν ακόμα μια εντολή για τρίτη θητεία. Είναι καθήκον μας να το δούμε ως μια τεράστια ευθύνη και με σκληρή δουλειά να ανταποκριθούμε στα αιτήματα τους αλλά και τα αιτήματα των καιρών”. Κλείνοντας την ομιλία του δήλωσε : “Ευχόμαστε ειρήνη και πολύ καλά πράττουμε. Είναι μάλλον μια ξεχασμένη ευχή που όμως δείχνει τόσο αναγκαία σήμερα λόγω των συνθηκών που επικρατούν”.

“Δεσμοί Αίματος”: Εθελοντική αιμοδοσία στο Ναύπλιο
Η εθελοντική αιμοδοσία δεν είναι απλώς μια πράξη προσφοράς, είναι ένας αληθινός θρίαμβος ανθρωπιάς. Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας Δεσμοί Αίματος σας προσκαλεί να γίνετε μέρος αυτής της αλυσίδας ζωής. Με μια τόσο μικρή κίνηση, όπως η αιμοδοσία, μπορείς να σώσεις μέχρι