Σοκ στην Ινδία: «Ζωντάνεψε» γυναίκα που είχε πεθάνει από κορωνοϊό λίγο πριν την αποτεφρώσουν

Η Ινδία δοκιμάζεται όσο καμία άλλη χώρα του πλανήτη από την πανδημία του κορονοϊού με τις ιστορίες τρόμου να διαδέχονται διαρκώς η μια την άλλη.

Η Shakuntala Gaikwad, μια 78χρονη από την πόλη Baramati, διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό και λίγες ημέρες αργότερα πέθανε, όπως γράφει ο Δημήτρης Δρίζος στο newsbomb.gr.
Μάλιστα, η ηλικιωμένη άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο που την μετέφερε και απλά διαγνώστηκε ο θάνατός της.
Η οικογένειά της, περίμενε ημέρες για να έρθει η σειρά της ηλικιωμένης για αποτέφρωση καθώς στην Ινδία γίνονται χιλιάδες (!) ημερησίως.
Και κάπου εδώ ξεκινούν τα περίεργα στην υπόθεση…
Η σορός της κυρίας Gailkwad επέστρεψε στο χωριό της για να αποτεφρωθεί όμως ξαφνικά, λίγες στιγμές πριν καεί άνοιξε τα μάτια της και άρχισε να κλαίει.
Όπως αναφέρει η VN Express, αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Baramati για περαιτέρω εξετάσεις ενώ η κατάστασή της είναι αρκετά καλή.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Οδηγίες Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας για την προστασία από τον ιό του Δυτικού Νείλου

Η Ελλάδα συγκαταλέγεται φέτος στις ευρωπαϊκές χώρες που αντιμετωπίζουν αυξημένη επιδημιολογική επιβάρυνση από τον ιό του Δυτικού Νείλου. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΕΟΔΥ, η φετινή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Σωματείο Εργαζομένων ΟΤΑ Αργολίδας: Κάλεσμα στους Δήμους για μόνιμες θέσεις στις κοινωνικές δομές

Σε άμεση κινητοποίηση καλεί το Σωματείο Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) Αργολίδας τους Δημάρχους και τα Δημοτικά Συμβούλια της περιοχής, ζητώντας την έναρξη των διαδικασιών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »