Σοκ στην Ινδία: «Ζωντάνεψε» γυναίκα που είχε πεθάνει από κορωνοϊό λίγο πριν την αποτεφρώσουν

Η Ινδία δοκιμάζεται όσο καμία άλλη χώρα του πλανήτη από την πανδημία του κορονοϊού με τις ιστορίες τρόμου να διαδέχονται διαρκώς η μια την άλλη.

Η Shakuntala Gaikwad, μια 78χρονη από την πόλη Baramati, διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό και λίγες ημέρες αργότερα πέθανε, όπως γράφει ο Δημήτρης Δρίζος στο newsbomb.gr.
Μάλιστα, η ηλικιωμένη άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο που την μετέφερε και απλά διαγνώστηκε ο θάνατός της.
Η οικογένειά της, περίμενε ημέρες για να έρθει η σειρά της ηλικιωμένης για αποτέφρωση καθώς στην Ινδία γίνονται χιλιάδες (!) ημερησίως.
Και κάπου εδώ ξεκινούν τα περίεργα στην υπόθεση…
Η σορός της κυρίας Gailkwad επέστρεψε στο χωριό της για να αποτεφρωθεί όμως ξαφνικά, λίγες στιγμές πριν καεί άνοιξε τα μάτια της και άρχισε να κλαίει.
Όπως αναφέρει η VN Express, αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Baramati για περαιτέρω εξετάσεις ενώ η κατάστασή της είναι αρκετά καλή.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Δήμος Ερμιονίδας: Στο ανώτερο 25% των δήμων της χώρας βάσει του Δείκτη Συνολικών Επιδόσεων

Με βάση τον Δείκτη Συνολικών Επιδόσεων του Υπουργείου Εσωτερικών για το έτος 2024, ο Δήμος Ερμιονίδας με βαθμό 0,45 κατετάγη στην 83η θέση μεταξύ των 313 Δήμων για τους οποίους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Οικονομικό Επιμελητήριο Πελοποννήσου: «Αίτημα παράτασης για την εφαρμογή της Β’ Φάσης του Ψηφιακού Δελτίου Αποστολής»

Το Περιφερειακό Τμήμα Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, δέχεται τις τελευταίες ημέρες σειρά ερωτημάτων από συναδέλφους λογιστές

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »