Άγριο ξύλο στη λαϊκή αγορά της Λαμίας-Στο Νοσοκομείο ένας άνδρας (βίντεο)

Στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας ο ένας από τους δυο επαγγελματίες που συνεπλάκησαν…

Ένταση, που συνοδεύτηκε από σοβαρό επεισόδιο μεταξύ επαγγελματιών στο χώρο της λαϊκής που γίνεται κάθε Σάββατο στο κέντρο της Λαμίας, είχαμε σχεδόν με την ολοκλήρωσή της στη συμβολή των οδών Λεωσθένους με Φειδίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ιδιοκτήτης καταστήματος επί της οδού Λεωσθένους λογόφερε με πωλητή της λαϊκής και δεν άργησαν να πιαστούν στα χέρια.

Στο επεισόδιο ανακατεύτηκαν αρκετά άτομα και σύμφωνα με μαρτυρίες έπεσε αρκετό ξύλο μέχρι να τους ηρεμήσουν.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι χρειάστηκε να επέμβουν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ενώ προχώρησε και σε προσαγωγές των πρωταγωνιστών του επεισοδίου.

Τελικά ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ζήτησε τη συνδρομή ασθενοφόρου γιατί δεν αισθανόταν καλά και διακομίστηκε στα Επείγοντα για τις πρώτες βοήθειες, ενώ η συνέχεια θα δοθεί στο αστυνομικό μέγαρο.

Πηγή: lamiareport.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

5η Εκδήλωση του Ανοικτού Πανεπιστημίου Ναυπλίου με θέμα “ Η βία των ανηλίκων”

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Ναυπλίου σας καλεί στην 5η εκδήλωσή του που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαΐου 2026 και ώρα 11.00 π.μ. στο 1o Γυμνάσιο Ναυπλίου, με θέμα: «Η βία των ανηλίκων»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Καραθώνα χωρίς Γαλάζια Σημαία: Όταν η πολιτική αδράνεια γίνεται επίσημη εικόνα του τόπου -Της Έλενας Λεζέ

Η απουσία της Καραθώνας από τις παραλίες με Γαλάζια Σημαία δεν είναι μια «λεπτομέρεια» της τουριστικής περιόδου ούτε ένα τεχνικό ζήτημα που μπορεί να κρυφτεί πίσω από δικαιολογίες και υπηρεσιακές

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »