Σημεία τοποθέτησης του Βουλευτή καθ. Γιάννη Μανιάτη στην εκπομπή «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA»
• Τραγικός και χωρίς κανένα σχεδιασμό ο χειρισμός του ασφαλιστικού από την κυβέρνηση.
• Με το ασφαλιστικό της κυβέρνησης ο αγρότης πληρώνει 46% του εισοδήματός του, κι αν είναι και η γυναίκα του στον ΟΓΑ το 67%.
• Τι θα πει ο κ. Τσίπρας στο Νταβός τώρα που το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) ακύρωσε την απόφαση Σκουρλέτη για τις Σκουριές;
• Το ασφαλιστικό δεν ήταν πρόβλημα τον Γενάρη του 2015. Κατέστη πρόβλημα από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και τη διακυβέρνησή του.
• Κανένα ασφαλιστικό δεν θα λυθεί, αν δεν έρθουν επενδύσεις και δεν δημιουργηθούν θέσεις εργασίας.
• Επιτέλους, ας πει η κυβέρνηση όλη την αλήθεια: Επί ένα χρόνο οδηγήθηκε σε κατάσταση πολύ χειρότερη από αυτή που παρέλαβε.
• Χρειάζονται αλλαγές δομικού χαρακτήρα με απτά αποτελέσματα για τον Έλληνα πολίτη, για τον Έλληνα εργαζόμενο, για τον Έλληνα αγρότη, για την πορεία και το μέλλον των παιδιών μας.
• Με διάταξη που περάσαμε ως προηγούμενη κυβέρνηση για τον συμψηφισμό ενέργειας, δίνουμε τη δυνατότητα στους Γενικούς και Τοπικούς Οργανισμούς Εγγείων Βελτιώσεων (ΓΟΕΒ-ΤΟΕΒ) να έχουν κατά 60% φθηνότερο ρεύμα στο κόστος άρδευσης των αγροτών. Ας το εφαρμόσουν.






