Απετράπη από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, αυτοκτονία που εκδηλώθηκε μέσω διαδικτύου

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος απετράπη αυτοκτονία, που εκδηλώθηκε μέσω γνωστής ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, στο διαδίκτυο.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες χθες (15-10-2015) εξειδικευμένα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, αφού ενημερώθηκαν για το συγκεκριμένο περιστατικό, προέβησαν άμεσα σε ενδελεχή και εμπεριστατωμένη διαδικτυακή έρευνα, τόσο των ψηφιακών στοιχείων, όσο και των λοιπών δεδομένων.
Στο πλαίσιο αυτό, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του ατόμου, που εκδήλωσε την πρόθεσή να αυτοκτονήσει και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης μετέβησαν άμεσα στον τόπο κατοικίας του για την ανεύρεσή και τη διασφάλιση της σωματικής του ακεραιότητας.
Εντός της οικίας εντοπίσθηκε ενήλικη ημεδαπή και αφού διασφαλίσθηκε η σωματική της ακεραιότητα, διεκομίσθη συνοδεία σταθμού ΕΚΑΒ και των οικείων της, σε Νοσοκομείο.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, καθώς και το αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Δήμος Άργους – Μυκηνών: Εκπαιδευτικό εργαστήριο ανακάλυψης βιβλίου στην Παιδική-Νεανική Βιβλιοθήκη

Ένα ξεχωριστό, βιωματικό ταξίδι στον κόσμο της γνώσης και της εξερεύνησης διοργανώνει ο Δήμος Άργους – Μυκηνών την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2026, προσκαλώντας τους μικρούς φίλους του βιβλίου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Άργος: Συνάντηση Γ. Μαλτέζου με τους Υφυπουργούς Δ. Μαρκόπουλο και Γ. Ανδριανό για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς

Τον Υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Δημήτρη Μαρκόπουλο, υποδέχθηκε χθες στο Δημαρχείο Άργους, ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος, παρουσία του Υφυπουργού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δ.Ε.Υ.Α. Ερμιονίδας: Τι απαντά το Διοικητικό Συμβούλιο για τις παράνομες συνδέσεις και το δίκτυο αποχέτευσης

Με έκπληξη, αλλά όχι με έκπληξη, διαβάσαμε την ανακοίνωση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας σχετικά με τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Ερ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ο Πρόεδρος της Ε.Ι.Ε.Τ. στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση 52 ετών από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Στην καθιερωμένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2026 στο Προεδρικό Μέγαρο, στα πλαίσια της 52ης επετείου της αποκατάστασης της Δημοκρατίας,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Νέα χρηματοδότηση από το «ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ», για το έργο «Δημιουργία περιβαλλοντικά αναβαθμισμένου χώρου του Δήμου Ερμιονίδας»

Νέα χρηματοδότηση από το «ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ», για το έργο «Δημιουργία περιβαλλοντικά αναβαθμισμένου χώρου του Δήμου Ερμιονίδας»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »