prooptiki@msn.com

Επίσημη ανακοίνωση του ΣΕΚ για τη νέα τετραετία Πεβερέτου

 

Την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας, τα μέλη του οποίου αναδείχτηκαν στις αρχαιρεσίες της 23/6/2021, μετά από πολύ μεγάλη μαζική συμμετοχή των αντιπροσώπων των μελών του ΣΕΚ από όλες τις περιφέρειες της χώρας, παρά τις δύσκολες συνθήκες λόγω covid, καύσωνα, εργασιών που απαιτούνται ιδιαίτερα αυτή την περίοδο (θέρος πότισμα κ.α.) μετακινούμενοι κτηνοτρόφοι κ.α.

Πρόεδρος αναδείχτηκε για τέταρτη τετραετία ο Παναγιώτης Πεβερέτος και Αναπληρωτής Πρόεδρος ο Τσομπάνος Χρήστος.
Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Πεβερέτος δηλώνει ότι το νέο Δ.Σ. έχει δύσκολο έργο να επιτελέσει έχει όμως όλες τις προϋποθέσεις για να επιτύχει γιατί η ανταπόκριση των κτηνοτρόφων από όλη τη χώρα είναι τέτοια που εγγυάται την προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο της κτηνοτροφίας.
Εκλέχθηκαν επίσης ο Στρατάκης Ανδρέας Α’ Αντιπρόεδρος και εκπρόσωπος της αιγοπροβατοτροφίας, ο Μόσχος Δημήτριος Αντιπρόεδρος και εκπρόσωπος της βοοτροφίας και της αιγοπροβατοτροφίας , ο Διδάγγελος Γεώργιος Αντιπρόεδρος και εκπρόσωπος της Χοιροτροφίας, ο Θεοδωρίδης Νικόλαος Γενικός Γραμματέας και ο Λιόλιος Νικόλαος Ταμίας.
Η αντιπροσωπευτικότητα στο νέο Δ.Σ. είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη σε όλους τους κλάδους της κτηνοτροφίας και όλη την Ελλάδα από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη και από τα νησιά του Ιουνίου μέχρι το Βόρειο Αιγαίο.
Το νέο Δ.Σ. που αναδείχτηκε από τις εκλογές, ανανεωμένο με επτά νέα μέλη, είναι αναβαθμισμένο και πιο αντιπροσωπευτικό ενισχύει ακόμη περισσότερο τη δυναμική του και τον αγώνα του για την ανάπτυξη ισχυρής και ανταγωνιστικής παραγωγικής βάσης.
Η νέα σύνθεση του Δ.Σ. έχει ως εξής:
Πεβερέτος Παναγιώτης: Πρόεδρος (Περιφ. Πελοποννήσου)
Τσομπάνος Χρήστος: Αναπληρωτής Πρόεδρος (Περιφ. Κ. Μακεδονίας)
Μόσχος Δημήτρης Αντιπρόεδρος-Βοοτροφία και αιγοπρο/φία (Περιφ.Δ Μακεδονίας)
Στρατάκης Ανδρέας: Αντιπρόεδρος -Αιγοπροβατοτροφία (Περιφ.Κρήτης)
Διδάγγελος Γεώργιος: Αντιπρόεδρος – Χοιροτροφία (Περιφ. Θεσσαλίας)
Θεοδωρίδης Νίκος: Γενικός Γραμματέας (Περιφ. Κ. Μακεδονίας)
Λιόλιος Νικόλαος: Ταμίας (Περιφ. Στ. Ελλάδας)
Μέλη Δ.Σ.

Αλεξόπουλος Νικόλαος (Περιφ. Δ. Ελλάδας)
Αμπαριώτης Πολυχρόνης (Περιφ. Δ. Ελλάδας)
Αντωνάκος Ελευθεριος (Περιφ. Πελοποννήσου)
Δεκόλης Ιωάννης (Περιφ. Ηπείρου)
Δήμος Δημήτριος (Περιφ. Θεσσαλίας)
Θυριάκης Κωνσταντίνος (Περιφ. Ν. Αιγαίου)
Καλαφάτης Ανδρέας (Περιφ. Ιονίων Νήσων)
Λουκμακιάς Αθανάσιος (Περιφ. Αν. Μακεδονίας – Θράκης)
Λυσίτσας Γεώργιος (Περιφ. Κ. Μακεδονίας)
Μόσχου Άννα (Περιφ.Δ. Μακεδονίας)
Μπαϊραχτάρης Αργύρης (Περιφ. Θεσσαλίας)
Ξυλούρης Γεώργιος (Περιφ.Κρήτης)
Πατεράκης Μανώλης (Περιφ.Κρήτης)
Ταξείδη Μαρία (Περιφ. Β. Αιγαίου)
Μπορμπουδάκης Νικόλαος Αναπληρ. μέλος (Περιφ. Κρήτης)
Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής ορίστηκε ο Βενετσάνος Ιωάννης (Περιφ. Πελοποννήσου) και μέλη οι Ζαγορίτης Αλέξανδρος (Περιφ.Κ. Μακεδονίας) και Μπαλτογιάννης Χριστόδουλος (Περιφ.Ηπείρου). Αναπληρωματικό μέλος Κοντογιώργος Σπυρίδων (Περιφ. Θεσσαλίας)
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

ΔΕΥΑΑΡ-Μ : Οδηγούμε τουςανεύθυνους-υπεύθυνους στην δικαιοσύνη, για την προσπάθεια τους να πανικοβάλλουν τους πολίτες-Στην δημοσιότητα τα αποτελέσματα των ελέγχων

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Άργους Μυκηνών με αίσθημα ευθύνης και θέλοντας να αποκαταστήσει όλα τα ψεύδη και τις συκοφαντίες που εξαπολύθηκαν

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Τάσος Χρόνης: «Η αργυρή χρονιά για τον Αγροτουρισμό Επιδαύρου ξεκίνησε με το καλύτερο τρόπο!»

Από το γραφείο του Δημάρχου Επιδαύρου, Τάσου Χρόνη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση, αναφορικά με τα εγκαίνια της 25ης Έκθεσης Αγροτουρισμού: Την Κυριακή 3/7/2022 έγιναν τα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Γεωργόπουλος: Το Σ.Ε.Τ.Α. ανέλαβε ρόλο αντιπολίτευσης στον Δήμο Ερμιονίδας

Το Σωματείο Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας (Σ.Ε.Τ.Α.), εντελώς απρόκλητα ανέλαβε μεταξύ άλλων και ρόλο αντιπολίτευσης στον Δήμο Ερμιονίδας, μέσω ενός δελτίου τύπου που εξέδωσε και

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »