Γκιόλας: «Ανισοβαρής και αδικαιολόγητη η απόφαση της κυβέρνησης για μεταφορά του ΕΦΚΑ Άργους στο Ναύπλιο»

Η πληροφορία που εσχάτως διέρρευσε για μετακίνηση αριθμού υπαλλήλων του ΕΦΚΑ Άργους στο Ναύπλιο και ίσως των βασικών λειτουργιών της Υπηρεσίας, μεθοδεύτηκε εντελώς αιφνιδιαστικά, αψυχολόγητα και χωρίς προφανή, βάσιμη και αιτιολογημένη στόχευση από την Κεντρική Διοίκηση του Οργανισμού.

Η σπασμωδικότητα και ο κατεπείγον χαρακτήρας της δικαιολογημένα προσκρούει στο λαϊκό αίσθημα του Αργολικού λαού και ιδίως στους πολίτες του Δήμου Άργους Μυκηνών που συναλλάσσονται και εξυπηρετούνται από την Υπηρεσία του ΕΦΚΑ Άργους.
Παρόμοιες μονομερείς, αυταρχικές και άδικες κινήσεις θεωρούνται απαράδεκτες.
Το σύνολο του λαού της Αργολίδας και κυρίως όσοι αναμένουν να λάβουν τη σύνταξή τους, που συμπεριλαμβάνονται στους 300.000 και πλέον ασφαλισμένους της χώρας που δεν τους έχουν καταβληθεί οι συνταξιοδοτικές παροχές (κύριες, επικουρικές συντάξεις και εφ άπαξ), βρίσκονται στην αναμονή για μήνες μέχρι και πολλά χρόνια και δεν μπορούν να επιβιώσουν, άλλα περίμεναν.
Διαψεύδονται βάναυσα οι υποσχέσεις ότι «οι νέες συντάξεις θα βγαίνουν με το πάτημα ενός κουμπιού».
Η σχετική φράση του προηγούμενου υπουργού Εργασίας κ. Βρούτση αποδείχθηκε πομφόλυγας!
Δικαιολογίες πλέον δεν υπάρχουν. Δύο χρόνια από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τη Ν. Δ. μας φούσκωσαν με αέρα κοπανιστό!
Γιάννης Γκιόλας 
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αργολίοδας
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Μήνυμα μηδενικής ανοχής από το ΕΚΑΒ Αργολίδας: «Αδιανόητο να δεχόμαστε βία την ώρα που σώζουμε ζωές»

«Η σημερινή αναβολή της διαδικασίας για δικονομικούς λόγους δεν αλλάζει την ουσία του μηνύματος που θέλουμε να στείλουμε προς κάθε κατεύθυνση. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ βρίσκονται

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δήμος Άργους – Μυκηνών: Με μεγάλη επιτυχία η συναυλία της Μιρέλας Πάχου στους Μύλους

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Μύλων, η συναυλία της αγαπημένης ερμηνεύτριας και μουσικού Μιρέλας Πάχου, στο πλαίσιο των

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

“Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα”: Δημοτική Αρχή Ορφανού σε ελεύθερη πτώση-Ο πανικός τους δεν κρύβεται…

Η κατηφόρα της δημοτικής αρχής Ορφανού δεν έχει τέλος. Τα εσωτερικά της προβλήματα είναι πλέον ανεξέλεγκτα, η διαχειριστική της ανεπάρκεια αποδεικνύεται καθημερινά και η εικόνα της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Λυγουριό: Παρουσίαση του βιβλίου «Εγώ… Μια Πέτρα» της Αναστασίας Ποθητού Σαρρή στο Μουσείο Κωτσιομύτη

Μια ξεχωριστή πολιτιστική βραδιά με επίκεντρο την ιστορία, τη φύση και τον άνθρωπο αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Αυγούστου 2026 στο Λυγουρίο. Στον φιλόξενο προαύλιο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »