Ο Δήμος Ναυπλιέων, οι Εκδόσεις Πατάκη και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας παρουσιάζουν το βιβλίο Λίγες και Μια Νύχτες (εκδ. Πατάκη), του κ. Ισίδωρου Ζουργού, καταξιωμένου συγγραφέα και συναδέλφου εκπαιδευτικού.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Απριλίου 2018 και ώρα 19:30
στην Αίθουσα του Βουλευτικού, στο Ναύπλιο.
Το βιβλίο θα παρουσιάσουν η κ. Κωνσταντίνα Πατούρα, η κ. Αγγελική Ντεβέ και ο κ. Νικόλαος Μπουμπάρης, Φιλόλογοι. Μαζί τους θα είναι και ο συγγραφέας.
Ο κ. Ισίδωρος Ζουργός γεννήθηκε το 1964 στη Θεσσαλονίκη, όπου ζει και εργάζεται ως δάσκαλος. Έχει γράψει τα μυθιστορήματα «Φράουστ», «Αποσπάσματα από το βιβλίο του ωκεανού», «Η ψίχα εκείνου του καλοκαιριού», «Στη σκιά της πεταλούδας», «Η αηδονόπιτα», «Ανεμώλια», «Σκηνές από τον βίο του Ματίας Αλμοσίνο». Έχει συγγράψει με τον σκηνοθέτη Πάνο Καρκανεβάτο το σενάριο της μεγάλης μήκους ταινίας «Όχθες», η οποία προβλήθηκε τον Μάρτιο του 2015.
Σε κινητοποιήσεις αγροτών και κτηνοτρόφων καλεί ο ΣΕΚ
Σε κινητοποιήσεις καλεί ο Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους ζητώντας να παρθούν άμεσα μέτρα από την κυβέρνηση για την ουσιαστική στήριξη