ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Δημόσια διαβούλευση επί του «Συστήματος Αξιολόγησης των υπαλλήλων και των οργανικών μονάδων του Κράτους των Ο.Τ.Α. πρώτου και δεύτερου βαθμού και άλλων φορέων του Δημοσίου Τομέα»
Το υπο διαβούλευση Προεδρικό Διάταγμα «Σύστημα Αξιολόγησης των υπαλλήλων και των οργανικών μονάδων του Κράτους, των Ο.Τ.Α. πρώτου και δεύτερου βαθμού και άλλων φορέων του Δημοσίου Τομέα» καθιερώνει πάγιο σύστημα ετήσιας αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων και των οργανικών μονάδων με συγκεκριμένες διαδικασίες, κριτήρια και στόχους.
Σκοπός των ρυθμίσεων αυτών είναι η βελτίωση της απόδοσης και των ικανοτήτων των αξιολογούμενων υπαλλήλων και η προαγωγική εξέλιξη αυτών αξιοκρατικά δεδομένου ότι οι υπάλληλοι θα αξιολογούνται ουσιαστικά με βάση την απόδοσή τους, η οποία μετράται με το βαθμό επιτυχούς ή μη υλοποίησης συγκριμένων και προκαθορισμένων στόχων, τις διοικητικές ικανότητες και την εν γένει συμπεριφορά στην υπηρεσία.
Η συμμετοχή σας στη διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη προκειμένου το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης να εξετάσει τις προτάσεις σας και να προβεί, όπου κριθεί αναγκαίο, στις απαραίτητες τροποποιήσεις πριν αυτό προωθηθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
Διαβάστε τη διαβούλευση και συμμετέχετε εδώ:

Δημόσια διαβούλευση επί του «Συστήματος Αξιολόγησης των υπαλλήλων και των οργανικών μονάδων του Κράτους των Ο.Τ.Α. πρώτου και δεύτερου βαθμού και άλλων φορέων του Δημοσίου Τομέα»


Καταληκτική ημερομηνία είναι η 12η Απριλίου 2012.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

«Τραγούδια της Ξενιτιάς» – Ένα μουσικό ταξίδι μνήμης και συγκίνησης στο Λυγουριό

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού «Ο Καββαδίας», σε συνέχεια των πολιτιστικών δράσεων του φετινού καλοκαιριού, προσκαλεί το κοινό σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά – αφιέρωμα με τίτλο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Νέα παρέμβαση 730.000 ευρώ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στον «Δρόμο των Αρχαιοτήτων» στην Αργολίδα

Στην υπογραφή σύμβασης συνολικού ύψους 730.000 ευρώ, από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, για την υλοποίηση του έργου «Συντήρηση Επαρχιακής Οδού 19Α (από Ισόπεδο Κόμβο Πουλακίδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

«Τραγούδια της Ξενιτιάς» – Ένα μουσικό ταξίδι μνήμης και συγκίνησης σήμερα στο Λυγουριό

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού «Ο Καββαδίας», σε συνέχεια των πολιτιστικών δράσεων του φετινού καλοκαιριού, προσκαλεί το κοινό σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά – αφιέρωμα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Επιμελητήριο Αργολίδας: Πρεμιέρα την Τετάρτη για το 13ο Φεστιβάλ “Γεύσεις και Όψεις” στο Πορτοχέλι – Το πρόγραμμα

Το Επιμελητήριο Αργολίδας σας προσκαλεί στα εγκαίνια του 13ου Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «Γεύσεις και Όψεις» που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 19 Αυγούστου 2026

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »