Έφυγε από τη ζωή, πριν λίγη ώρα, πλήρης ημερών, η πολυαγαπημένη μητέρα του Δημάρχου Άργους-Μυκηνών, Δημήτρη Καμπόσου. Η Γεωργία Καμπόσου ήταν 92 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο στις 4.00 μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Άργους. Η σορός θα βρίσκεται στο ναό στις 3.00μ.μ.
Η είδηση του θανάτου της οδήγησε στην αναβολή της προγραμματισμένης καρναβαλικής παρέλασης στην Ν. Κίο που θα γίνει το επόμενο Σάββατο 29 Φεβρουαρίου. Η «Αργολική Ανάπτυξη» στέλνει τα θερμά της συλλυπητήρια στο Δήμαρχο και σε όλους τους οικείους της. Καλό της ταξίδι!

VisitPeloponnese | Πρόσκληση Συμμετοχής στο AdventureWEEK Peloponnese Marketplace 2026
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου διοργανώνει σε συνεργασία με την Adventure Travel Trade Association (ATTA) και τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) το AdventureWEEK Peloponnese 2026, μια διεθνής





