Η Μαρία Ράλλη εν ενεργεία δημοτική σύμβουλος και εντεταλμένη σε θέματα παιδείας και πολιτισμού στη μάχη των δημοτικών εκλογών του Μαΐου όπως ανακοίνωσε θα είναι μαζί με τον δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο. Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
Επέλεξα να συμπορευτώ στο πλευρό του ΔημήτρηΚωστούρου γιατί μετά από 4 χρόνια συνεργασίας μαζί του έχει αποδείξει έμπρακτα ότι είναι ένας άνθρωπος που ενδιαφέρεται πραγματικά για τον τόπο του.
Επί θητείας του το Ναύπλιο αλλά και ο ευρύτερος δήμοςΝαυπλιέων έχει αποκτήσει τη δυναμική που μόνο σαν όνειρο θα μπορούσε να φαντάζει στην εποχή που ζούμε.
Έχουν γίνει μικρά και μεγάλα έργα σε όλο το Δήμο και έχουν δοθεί παντού λύσεις.
Υπάρχουν ήδη πολλά που βρίσκονται σε τροχιά υλοποίησης και φυσικά με ένα όραμα που συνεχίζεται.
Για τα παιδιά μου και τον τόπο μου, με την ίδια θέληση, δουλειά και πείσμα θα παλέψω μαζί με το δήμαρχό μας ΔημήτρηΚωστούρο και όλη του την ομάδα για μια ακόμα καλύτερη ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.
Ο ΔημήτρηςΚωστούρος είναι ο άνθρωπος που μπορώ να εμπιστευτώ, με ηγετικές ικανότητες και που δε θα εγκαταλείψει ποτέ τη μάχη για το Ναύπλιο και όλο τον καλλικρατικό δήμο Ναυπλιέων.
Ενωμένοι μπορούμε και θα κερδίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας και τα παιδιά μας.
Με εκτίμηση
Μαρία Ράλλ

“Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα”: «Δεν θα επιτρέψουμε να οικειοποιηθούν έργα που παρέλαβαν έτοιμα»
Μετά από πολλούς μήνες αδικαιολόγητης καθυστέρησης, ξεκίνησε επιτέλους η υλοποίηση του έργου «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας στον Δήμο Ναυπλιέων», το οποίο